top of page
  • mark27413

THE LIFE I LIVE 2024: MEER PODIA EN EEN VETTE LINE-UP TIJDENS KONINGSNACHT IN POPSTAD DEN HAAG


Op 26 april is het vanaf 19u in de hele Haagse binnenstad weer feesten, springen en dansen op positieve, high-energy vibes aan de Hofvijver, op het Kerkplein, de Grote Markt en aan het Lange Voorhout. Je wordt compleet verrast door gloednieuwe upcoming kwaliteitsacts waarvan je de naam soms nog maar in de verte hebt horen echoën én staan de al bekendere performances klaar voor een perfecte vrijdagavond.  

De eerste namen van THE LIFE I LIVE 2024: Ares - Droom Dit - Coloray  - The Indien - Rens, Jaïr & Ome Uncle - Moody Mehran -  I-F - One White Dog – Yellofox – Kopsmart – Tripkip - COLLIGNON - MOJO FYRE   

 

PODIA TERUG OP DE GROTE MARKT EN HET KERKPLEIN 

Den Haag staat op 26 april weer als vanouds in het teken van goede muziek. Waar er in 2023 een kleinere opzet was, staat dit jaar de binnenstad weer bomvol vette acts. De muzikale ontdekkingsreis van THE LIFE I LIVE 2024 leidt je dit jaar terug naar de Grote Markt met de Sniesterstage en ook het Kerkplein (dj-stage) beleeft een comeback met Nederlands beste mixmeesters (m/v). Daar bovenop een inhaalbonus met extra aandacht voor feelgood electronics en beats op onze andere podia. Ook nu weer een gezonde dosis ‘off the beaten track’ hiphop en ‘sounds from the past’ die anno 2024 een onherroepelijke comeback maken: happy hardcore, blues, broken beats, country/americana en italodisco! Jonge acts vooral ook, die je met frisse sounds en onverwachte crossovers bij je lurven grijpen. De scherpe toonzetting, de schurende muziekkeuzes en een gemoedelijke sfeer blijven de kenmerken voor de gehele programmakeuze van THE LIFE I LIVE: KONINGSNACHT. Den Haag bestendigt hiermee de identiteit van dé Popstad als broedplaats voor talent en authenticiteit. 

Meer over het programma is te vinden op thelifeilive.nl

    

12 EDITIES THE LIFE I LIVE  

Den Haag heeft een rijke pophistorie. THE LIFE I LIVE is vernoemd naar de gelijknamige hit die de Haagse band Q65 in de jaren zestig scoorde. Met het koningsnachtfestival wordt jaarlijks Den Haag als popstad gevierd. Vanaf de start in 2011 is het een feest voor de stad en door de stad. Bands waar het rond gonst, die op het punt staan van doorbreken of onlangs doorgebroken zijn, acts met een verhaal, herkenbaarheid en aantrekkingskracht. De afgelopen jaren heeft het festival onder meer Chef’Special, Typhoon, Jett Rebel, Jungle by Night, Extince, Kensington, Jeangu Macrooy, Sef, Klangstof, Donnie, Son Mieux, Spinvis, My Baby, Kraantje Pappie, Daryll-Ann, Sven Hammond, Young Marco, Gallowstreet op de festivalpodia begroet.  

 

THE LIFE I LIVE: KONINGSNACHT   

Vrijdag 26 april 2024 | vanaf 19.00 uur   

Binnenstad Den Haag | gratis toegang   

Meer informatie: www.thelifeilive.nl   

1.053 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page