top of page

INFO & FAQ

 • STATIEGELD
  Bescherm het milieu door een klein bedrag extra te betalen voor een beker die je later kunt inleveren voor statiegeld. Het statiegeldsysteem tijdens THE LIFE I LIVE is een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Zo kunnen we afval verminderen en het milieu beschermen. Het werkt heel eenvoudig: Bij het eerste drankje betaal je €1,50,- statiegeld per beker en €5,- statiegeld per pitcher. Ook betaal je 0.50 eco-fee per beker (niet voor een pitcher!) die je niet retour krijgt. Zo kunnen we het systeem in stand houden en laten we de stad weer netjes achter. Bij de volgende bestelling lever je de lege bekers en/of pitcher in en hoef je niet opnieuw statiegeld en de eco-fee te betalen. Aan het einde van de avond breng je je bekers en/of pitchers weer terug naar de bar of naar het inleverpunt op het Lange Voorhout en krijg je je statiegeld terug.
 • BEREIKBAARHEID
  AUTO De binnenstad is tijdens LIFE I LIVE afgesloten voor autoverkeer, dus kom met de wandelwagen, op de fiets of met het OV. (En geef het ook door aan je bezoek van buiten de stad!) Of reserveer van tevoren een parkeerplaats op het Malieveld bij onze partner Q-park.(hyperlink) FIETS Zet je fiets tijdens THE LIFE I LIVE in een van de bestaande fietsstallingen in de binnenstad. Check Biesieklette voor hun extra capaciteit tijdens THE LIFE I LIVE. Stal je fiets in ieder geval niet dicht bij de podia, ergens op de wandelroutes en koppel ‘m vooral niet vast aan een hek, dan is je fiets snel foetsie. Woont of werkt u in de Haagse binnenstad? Klik dan binnenkort op de volgende link voor de bewonersbrief. OPENBAAR VERVOER Gebruik het openbaar vervoer om naar THE LIFE I LIVE te reizen. En om weer naar huis te gaan! De actuele reisinformatie van zowel de trams als de treinen vind je binnenkort hier.
 • GEEN EIGEN DRANK MEE
  THE LIFE I LIVE is een gratis festival, maar kost wel wat! Steun het festival en de horeca en haal je eten en drinken bij de festivalbarren, de bestaande horeca of bij een van de foodtrucks. Naast THE LIVE I LIVE viert ook de rest van Den Haag Koningsnacht waar de Haagse horeca iedereen een warm welkom heet!
 • TOEGANKELIJKHEID
  THE LIFE I LIVE wilt voor iedereen toegankelijk zijn en streeft ernaar om al haar bezoekers zo goed mogelijk te informeren over de verschillende faciliteiten op het terrein, het festival vindt plaats op verschillende pleinen in de binnenstad van Den Haag. Hier worden podia, festivalbarren, foodtrucks en toiletvoorzieningen geplaatst door de organisatie. Binnenkort kan je hier een plattegrond downloaden waar bijvoorbeeld de mindervalide toiletten te vinden zijn en de aanbevolen routes als u met een rolstoel rijdt. Voor vragen hierover kunt u natuurlijk altijd vooraf contact opnemen met de organisatie.
 • TOILETTEN
  POLBANDJES EN LOSSE ZITJES – Knoop een polsbandje om en maak voor €3,- de hele avond gebruik van de toiletfaciliteiten. Verkrijgbaar bij alle festivalbarren en toiletgroepen. Een los toiletbezoek kost €1,- per keer. Let op: pin only!
 • PIN ONLY
  THE LIFE I LIVE is PIN Only dit jaar! Sneller en veiliger voor iedereen. Gebruik je pinpas of telefoon om te betalen voor je drankjes en toiletten. Laten we er een geweldig feest van maken en betaal met gemak!
bottom of page