The Life I Live festival | RADAR LIVE
18114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18114,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

SPEEL JIJ OP THE LIFE I LIVE 2019?

 

AMBITIEUZE ACTS/BANDS GEZOCHT VOOR HET RADAR LIVE PODIUM
Tijdens Koningnacht, op vrijdag 26 april, verandert THE LIFE I LIVE de binnenstad van Den Haag weer in één grote muziektempel. Op het Buitenhof staat het RADAR LIVE podium (voorheen de Skooltainer) dat helemaal in het teken staat van jong talent. Jonge, getalenteerde acts uit de Haagse regio krijgen de kans om hier voor duizenden bezoekers een show te spelen. In samenwerking met Popradar Music Support begeleiden we je met het vernieuwde talententraject Radar Live intensief om maximaal te kunnen shinen tijdens THE LIFE I LIVE. Alle acts zijn volwaardig deel van het festivalprogramma en worden in de weken ervoor naar het volgende niveau geholpen door ervaren artiesten.

Foto credits: Reinout Bos

Wil jij op THE LIFE I LIVE spelen? Is de gemiddelde leeftijd van je band/act niet ouder dan 21 jaar, maken jullie eigen songs en komen de meeste leden uit de Haagse regio?  

Stuur dan een mail naar radarlive@prooost.nl met daarin de volgende informatie:

–       Éémailto:radarlive@prooost.nln of meer tracks (het hoeft geen professionele studio-opname te zijn)

–       Een tekstje over de act waarmee je op THE LIFE I LIVE wilt spelen en waarom

–       Een foto en link(s) naar jullie social media.

 

LET OP: DE UITERSTE DATUM OM JE ACT IN TE SCHRIJVEN IS 20 MAART.

 

Uit alle inschrijvingen wordt een selectie gemaakt op basis van motivatie, diversiteit en talent. Qua stijl zijn er geen regels: hiphop acts, rockbands, indie, soul, pop, funk, urban, reggae, elektro, garage… We love it all. De geselecteerde acts worden gekoppeld aan topcoaches, welke met zijn/haar artiesten aan de slag gaan om een next level show neer te kunnen zetten. Ook worden er professionele persfoto’s gemaakt, speelt elke act een try-out optreden in het Paardcafé en maak je deel uit van de publiciteit rondom THE LIFE I LIVE.

 

Radar Live wordt in samenwerking met Popradar Music Support gerealiseerd. Popradar is de organisatie waar Haagse muzikale acts en muzikanten van beginner tot professional kunnen aankloppen voor advies, kennis, netwerk en financiële ondersteuning.

 

logo-Radar Live definitief vierkant
POPRADAR_KLEUR_DEF