The Life I Live festival | KONINGSDAG OP DE GRACH
17448
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17448,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

KONINGSDAG OP DE GRACH

KONINGSDAGACTIVITEITEN

De Haagse Willemsvaart organiseert ook dit jaar Koningsdag op de Grach’ : muziekvaarten van een uur op de grachten tussen Restaurant Grapes & Olives en Hotel Hilton.
Daarbij worden vanaf 12.00 uur live optredens verzorgd door Haagse bandjes. Dit jaar “My Universe” met Sharon (o.a. bekend van Parkpop 2018) en “Sunny Rays”.

Om 12.00 en 13.00 uur zijn er ook speciale “Gracht & Praal” vaarten met Live Klassieke Muziek en zang van Esmee van Nieuwenhuijzen en Peter le Feber. Deze starten bij IJSsalon Riva tussen Café de Bieb en het nieuwe Willemsvaart kantoor (Grachtkamer 1e Klasse).

Tijden en locatie
De boottochten starten om 12.00 uur bij Restaurant Grapes & Olives (Veenkade 1), dat is aan de rand van het Hofkwartier, bij de Paleistuin (achter Paleis Noordeinde) en duren ongeveer een uur. We varen richting Hilton en terug. Prijs: € 12,50