Geraniummarkt - The Life I Live festival
19646
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19646,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,cookies-not-set

Geraniummarkt

Categorie
Randprogramma

De mooiste geraniums en andere perkplantjes scoor je traditiegetrouw op Koningsdag tijdens de Nationale Geraniummarkt op het Lange Voorhout in Den Haag.

Datum: 04-27-2023

Locatie: Lange Voorhout

De mooiste geraniums en andere perkplantjes scoor je traditiegetrouw op Koningsdag tijdens de Nationale Geraniummarkt op het Lange Voorhout in Den Haag. De standhouders zullen je weer verrassen met een zeer ruim aanbod aan zomerbloeiende perkplanten, waaronder een uitgebreid sortiment Geraniums, aangevuld met kuipplanten, vaste planten, vetplanten, diverse kleine heesters en planten voor de groentetuin. Maar ook voor tuinartikelen als plantenkuipen, bloembakken, hanging baskets en klein tuingereedschap kun je u op de markt terecht. Bij de Haagse Groei & Bloei stand kun je terecht met al je vragen over bloemen en planten. Ook andere Haagse groen- en Natuurverenigingen zullen met een informatiestand op de markt aanwezig zijn. Na afloop van de keuring van de stands zal de markt rond 10.30 uur feestelijk worden geopend en zal, onder het genot van een Oranjebittertje, de jaarlijkse winnaarsbeker worden uitgereikt aan de stand die op grond van sortiment, kwaliteit en sfeer het hoogst scoort. Het geheel zal dit jaar worden omlijst door passende muzikale klanken.

https://www.denhaag.groei.nl/