ORGANISATIE - The Life I Live festival
15348
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15348,bridge-core-2.4.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

ORGANISATIE

 

In 2011 organiseerde PROOOST, het Haagse organisatiebureau, de eerste editie van LIFE I LIVE Festival. De afgelopen jaren is het festival uitgegroeid tot een populair festival waar de muziekliefhebber royaal op al haar wenken wordt bediend. Naast LIFE I LIVE Festival organiseert PROOOST ook voor het Embassy Festival. In Den Haag komt de wereld al samen doordat hier meer dan 100 ambassades zijn gevestigd. Met het Embassy Festival  treden ambassades buiten hun poorten en bieden tezamen met PROOOST een cultureel programma op maat. Met muziek, kunst, dans, eten & drinken, debat en lezingen presenteert het Embassy Festival een culturele ontdekkingsreis waarbij het schilderachtige Lange Voorhout in Den Haag als decor fungeert.

 

In 2017 organiseerde PROOOST voor het eerst ook het UIT Festival Den Haag. Het UIT Festival Den Haag staat symbool voor de start van het culturele seizoen in Den Haag. Deze 47ste editie start op vrijdagavond 6 september met het open huis van de cultuur ankers, zaterdagavond 7 september gaat de UIT Nacht van start, op zondag 8 september loopt Den Haag weer uit voor de Cultuurmarkt op het Lange Voorhout en de vele liveoptredens. Tijdens het UIT Festival Den Haag is de Haagse binnenstad gevuld met diverse buitenpodia, verrassend straattheater, muziek, dans, cabaret, toneel en een Cultuurmarkt vol informatie over en kortingskaarten voor het aankomende culturele seizoen. Artiesten geven een voorproefje van hun show die het komende seizoen in Den Haag te zien is.

 

THE LIFE I LIVE TEAM

Festivaldirectie
Arthur Pronk (PROOOST)

Projectmanager
Carly Dutton (PROOOST)

Artistproduction
Walter Thomson (PROOOST)

Projectassistentie
Nadine Heijman (PROOOST)

Publiciteit
Noortje Ankersmit & Megan Lloyd (PROOOST)

Programmateam
Arthur Pronk, Patrick Clerkx, Carly Dutton

Programma Grote Markt
i.s.m. Marco Bijsterbosch

Programma het Plein
i.s.m. stichting Plein Horeca

Sponsoring, fondsen & subsidies
Nadine Heijman & Arthur Pronk (PROOOST)

Radar Live
Janneke Nijhuis, Remco Visker

Teksten
Swie Tio e.a.

Vormgeving
Robert Muda (Spacebar)

Website
Yumi Udo (KLIEK)

Productie
Livetime

 

 

CONTACT

Postbus 10221
2501 HE
Den Haag

lifeilive@prooost.nl