FOOD & DRINKS - The Life I Live festival
17335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17335,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

FOOD & DRINKS

Tijdens THE LIFE I LIVE wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd. Naast dat je bij reguliere horeca terecht kunt, tref je in de loop tussen en bij de diverse podium-pleinen een vernieuwd aanbod met de beste foodtrucks. Reden te meer om de maaltijd thuis over te slaan en je vroeg naar de Haagse binnenstad te begeven! THE LIFE I LIVE is een gratis festival waar je aan bijdraagt door je drankjes bij festivalhoreca of cafés in de binnenstad te halen.

KAAS EN WORST OP WIELEN
De trouwe truck van Kaas en Worst op wielen is er dit jaar ook weer bij. Vanuit de Peugeot bus maken zij ambachtelijke delicatessen van kleine producenten uit de regio en huis-gemaakte, snacks/maaltijden. Kazen uit de streek, worsten van een lokale worstmaker. Daar wordt iedereen blij van toch? Je kan ze vinden bij het Noordeinde podium.

HIEPER DE PIEPER
De naam Hieper de Pieper legt in een keer uit waar ze voor staan: Hiep zeg je om iemand geluk te wensen, Hieper staat voor het enthousiasme en de energie waarmee ze hun gerechten serveren en de Pieper is het ambachtelijke basis ingrediënt van de gerechten, bij elkaar maakt dit Hieper de Pieper een feestje, gezelligheid en genieten. Op koningsnacht staan ze op het Lange Voorhout voor jullie piepers te bakken.

CHORIZOS & CO
Vanuit een Mercedes-Benz 209D uit 1979 maakt het team van Chorizos & Co de lekkerste worsten. Wie houdt er nou niet van worsten, geserveerd op een versgebakken broodje, met heerlijke toppings. Ze rollen met worsten van over de hele wereld en elke stop is een nieuwe ervaring. Vindt Chorizo & co op het Lange Voorhout bij de Silent Disco!

TACO’S LOS AMIGOS
Een portie heerlijke nachos met home made guacamole naast je biertje? Taco’s Los Amigos weet wat lekker is en heeft nog meer heerlijkheden uit Mexico! Deze vrienden vindt je op het Lange Voorhout tijdens Koningsnacht.

VERTRUCKELIJK
De jongens van VerTruckelijk maken de lekkerste luxe broodjes. De bestsellers zijn: pulled chicken, carpaccio en warme beenham. Je haalt deze lekkere broodjes op het Lange Voorhout.

HOLY CREPE 

Ben je meer een zoetekauw of geniet jij meer van een hartig hapje? Holy Crepe serveert het allebei. En het aller fijnste is nog wel dat het binnen no time klaar is! Kan je daarna weer lekker door met dansen. Deze gave vintage foodtruck vind je op het Lange Voorhout.

TUTTA ITALIA
Bij de foodtruck van Tutta Italia bakken ze de traditionele Romeinse pizza, die net even krokanter wordt dan de Napolitaanse Pizza. De passie die ze in de het deeg stoppen, samen met de eerste klas ingrediënten zorgen voor een ware smaaksensatie. Je haalt deze heerlijke pizza’s tijdens de nacht op het Lange Voorhout.

FALAFVAL
FALAFVAL maakt haar falafel van ongeveer 1/3 uit geredde groenten en bonen, dus door hun gerechten te eten ga jij voedselverspilling tegen! Ze serveren de FALAFVAL in heerlijke zuurdesem pita’s met verse sauzen en toppings. Je vindt ze tijdens Koningsnacht op het Lange Voorhout.

AMBULANCE FOODTRUCK
Trek in friet of snacks? Uit de Ambulance bakken ze de lekkerste frietjes en snacks voor jullie tijdens Koningsnacht bij de Hofvijver. Waarom…Daarom! Ze zorgen dat elk frietje of snack met zorg de ambulance uitgaat!

THE DUCK TRUCK
The Duck truck maakt de meest heerlijke combinaties van eend en lokale producten en heeft zelfs een vega variant gemaakt. Maak jezelf blij met een heerlijk broodje van The Duck Truck tijdens koningsnacht op het Lange Voorhout.

PIJPIEBAR
De Pijpiebar is niet zomaar een bar! De Pijpiebar is één van de kleinste café’s van Nederland! De kleine bruine kroeg (voorheen een oude paardentrailer) biedt plek aan ongeveer 12 man, en dan is het ook echt vol. Naast koude pijpies en gepaste muziek geven ze het kroegleven een extra dimensie; hoe leuker het feestje, hoe harder de bar meebeweegt. Gevaarlijk zal je denken maar al het interieur (écht alles) zit vast en de paardenwagen kan tegen een stootje! Je vind de Pijpiebar op het Lange Voorhout op Koningsnacht.

Heeft u zelf een foodtruck en wilt u volgend jaar op THE LIFE I LIVE staan? Meld u dan aan via dit formulier.