FOOD & DRINKS - The Life I Live festival
17335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17335,bridge-core-2.4.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

FOOD & DRINKS

Tijdens THE LIFE I LIVE wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd. Naast dat je bij reguliere horeca terecht kunt, tref je in de loop tussen en bij de diverse podium-pleinen een vernieuwd aanbod met de beste foodtrucks. Reden te meer om de maaltijd thuis over te slaan en je vroeg naar de Haagse binnenstad te begeven! THE LIFE I LIVE is een gratis festival waar je aan bijdraagt door je drankjes bij festivalhoreca of cafés in de binnenstad te halen.

KAAS EN WORST OP WIELEN
De trouwe truck van Kaas en Worst op wielen is er dit jaar ook weer bij. Vanuit de Peugeot bus maken zij ambachtelijke delicatessen van kleine producenten uit de regio en huis-gemaakte, snacks/maaltijden. Kazen uit de streek, worsten van een lokale worstmaker. Daar wordt iedereen blij van toch? Je kan ze op de nacht vinden bij het podium aan de Hofvijfer.

CHORIZOS & CO
Vanuit een Mercedes-Benz 209D uit 1979 maakt het team van Chorizos & Co de lekkerste worsten. Wie houdt er nou niet van worsten, geserveerd op een versgebakken broodje, met heerlijke toppings. Ze rollen met worsten van over de hele wereld en elke stop is een nieuwe ervaring. Deze keer stoppen ze op het Lange Voorhout waar ze op Koningsdag en -nacht zullen staan.

Chorizo’s & co kan nog meer dan alleen heerlijke worsten draaien en serveert dit jaar speciaal voor jullie ook heerlijke hamburgers op het Kerkplein tijdens de nacht! Kom langs en laat je verrassen, je wilt nooit meer anders!

JEFF’S KOFFIEBUS
Jeff weet wat lekker is! Poffertjes, stroopwafels met een heerlijke verse koffie erbij. Al dit lekkers serveert hij uit zijn klassieke Citroën HY op het Lange Voorhout op Koningsdag. Hij is geen onbekende op het Lange Voorhout, hij staat hier namelijk al jaren vanaf mei t/m september om iedereen te voorzien van een heerlijk kopje koffie en/of iets te eten.

KIP’S CORNER
Van al dat dansen op het Plein krijg je natuurlijk trek! Gelukkig staat het team van Kip’s Corner klaar met een variatie aan kipgerechten voor je. Heel de nacht op Koningsnacht zijn ze te vinden op het Plein.

TACO’S LOS AMIGOS
Een portie heerlijke nachos met home made guacamole naast je biertje? Taco’s Los Amigos weet wat lekker is en heeft nog meer heerlijkheden uit Mexico! Deze vrienden vindt je op het Lange Voorhout tijdens Koningsnacht.

PIJPIEBAR
De Pijpiebar is niet zomaar een bar! De Pijpiebar is één van de kleinste café’s van Nederland! De kleine bruine kroeg (voorheen een oude paardentrailer) biedt plek aan ongeveer 12 man, en dan is het ook echt vol. Naast koude pijpies en gepaste muziek geven ze het kroegleven een extra dimensie; hoe leuker het feestje, hoe harder de bar meebeweegt. Gevaarlijk zal je denken maar al het interieur (écht alles) zit vast en de paardenwagen kan tegen een stootje! Je vind de Pijpiebar op het Lange Voorhout op Koningsnacht en dag.

HOLY CREPE 

Ben je meer een zoetekauw of geniet jij meer van een hartig hapje? Holy Crepe serveert het allebei. En het aller fijnste is nog wel dat het binnen no time klaar is! Kan je daarna weer lekker door met dansen. Deze gave vintage foodtruck vind je op het Lange Voorhout op Koningsdag en nacht.

IJSCOMAN MOES
Tijdens Koningsdag haal je het lekkerste ijsje van Den Haag bij IJscoman Moes op het Lange Voorhout.

THE DUCK TRUCK
The Duck truck maakt de meest heerlijke combinaties van eend en lokale producten en heeft zelfs een vega variant gemaakt. Maak jezelf blij met een heerlijk broodje van The Duck Truck tijdens koningsnacht en –dag op het Lange Voorhout.