PRAKTISCHE INFO - The Life I Live festival
17452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17452,bridge-core-2.4.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

PRAKTISCHE INFO

GEEN EIGEN DRANK MEE!

THE LIFE I LIVE is een gratis festival waar je aan bijdraagt door je drankjes bij de festivalhoreca of cafés in de binnenstad te halen. Een deel van de festivalbarren is dit jaar pin-only. Tijdens THE LIFE I LIVE wordt er trouwens ook goed voor de inwendige mens gezorgd met foodtrucks op alle podium-pleinen. Enne, zorg ook goed voor elkaar. Ook belangrijk.

 

TOILETTEN

Bij diverse podia ’s staan toiletgroepen. Voor € 2,00 kan je een Plas-Partout kopen waarmee je bij alle toiletgroepen terecht kan. De toiletgroepen staan op het Plein, Lange Voorhout, Buitenhof, Hofplaats en het Kerkplein.

 

BEREIKBAARHEID

De organisatie start maandag 22 april om 06.00 uur met de opbouw van het festival. In de nacht van 26 op 27 april, wordt een aantal locaties afgebouwd (Kerkplein, Buitenhof, Plein, Grote Markt, Hofvijver). Na afloop van de Koningsdagactiviteiten van THE LIFE I LIVE wordt het restant afgebouwd. Dit zal tot en met 28 april duren.

 

In verband met de veiligheid van bezoekers is vanaf 26 april 17.00 uur tot 27 april circa 05.00 uur de binnenstad niet meer toegankelijk voor autoverkeer. Het Lange Voorhout is vanaf 26 april 15:00 uur tot en met 27 april 00:00 uur niet toegankelijk voor autoverkeer. De ventweg van Kneuterdijk richting Tournooiveld is wel toegankelijk. Op Koningsdag is ook de Denneweg van 12:00 tot 20:00 uur afgesloten. Verder is de binnenstad gewoon bereikbaar met de auto.

 

Indien u bezoek krijgt van buiten de stad: houdt u er dan rekening mee dat de binnenstad op 26 april en op 27 april gedeeltelijk is afgesloten. Adviseer uw gasten met het openbaar vervoer te komen.

 

5

FIETSEN

Vergeet je fiets tijdens THE LIFE I LIVE niet in de bestaande fietsstallingen in de binnenstad te plaatsen. Biesieklette realiseert daarnaast extra stallingscapaciteit. Check hiervoor biesieklette.nl. Stal je fiets in ieder geval niet dichtbij de podia, in de loop en koppel ‘m niet vast aan het hekwerk dat wordt ingezet tijdens het festival.

Life-I-Live_Proost_dag-2_2048px_Wouter-Vellekoop-47