PRAKTISCHE INFO - The Life I Live festival
17452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17452,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

PRAKTISCHE INFO

NEEM GEEN EIGEN DRANK MEE

THE LIFE I LIVE is een gratis festival, maar kost wel wat! Haal daarom je eten en drinken bij onze festivalhoreca, de foodtrucks of cafés in de binnenstad.

(LET OP: Een aantal festivalbarren is pin-only!)

BEREIKBAARHEID

De binnenstad is tijdens LIFE I LIVE afgesloten voor autoverkeer, dus kom met de wandelwagen, op de fiets of met het OV. (En geef het ook door aan je bezoek van buiten de stad!)

 

FIETSEN

Zet je fiets tijdens THE LIFE I LIVE in de bestaande fietsstallingen in de binnenstad. Check  Biesieklette voor hun extra capaciteit tijdens THE LIFE I LIVE. Stal je fiets in ieder geval niet dicht bij de podia, ergens op de wandelroutes, maar koppel ‘m vooral niet vast aan het hekwerk!

OPENBAAR VERVOER

Gebruik het OV om veilig, makkelijk én goedkoop van en naar TLIL te reizen. De heenrit reis je met tram, bus en HTM-fiets. De terugrit ga je tot 00:00 uur via de reguliere dienstregeling. Nog niet uitgefeest? HTM zet speciale bussen in om je in de late uurtjes thuis te brengen. Vanaf busplatform Centraal Station vertrekken bussen ieder half uur, tussen 01:00 en 05:00 uur. Check www.htm.nl/TLIL

Met de trein?

Ga voorbereid op pad. 
· Plan vooraf je reis van deur tot deur in de NS-App of op ns.nl. Check vervolgens je reis nogmaals kort voor vertrek voor het meest actuele advies.
· Koop alvast online je vervoerbewijs. Zo voorkom je dat je lang moet wachten bij de kaartautomaat. Reis je met een OV-Chipkaart, laad dan vooraf voldoende saldo op je kaart.

· ’s Avonds laat terug naar huis? Gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn.Hou er rekening mee dat je geen alcohol mag meenemen naar het station en in de trein van woensdagavond 26 april t/m vrijdagochtend 28 april.

Kijk voor meer informatie op ns.nl/koningsdag
 
5