VERTRUCKELIJK - The Life I Live festival
19566
post-template-default,single,single-post,postid-19566,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,cookies-not-set

De best beoordeelde lunch-restaurant uit Almere. Met de meest kraakverse broodjes, overheerlijke wraps en verse sappen. VerTruckelijk bestaat uit een onwijs gezellig team, wij bereiden onze gerechten met liefde en passie! benieuwd naar meer informatie… www.vertruckelijk.nl

VerTruckelijk staat tijdens Koningsnacht voor je klaar op het Lange Voorhout!

Het menu van VerTruckelijk:
Luxe broodjes:
– pulled chicken
– warme beenham
– tonijn
– carpaccio
– gerookte zalm

Wraps:
– carpaccio
– pulled chicken
– gerookte zalm

Heerlijke chocolate chip koeken
Diverse koningsdag lekkernijen
Diverse verse sappen Foodtruck VerTruckelijk