DOWNLOAD DE APP EN ERVAAR HET FESTIVAL OP EEN GEHEEL NIEUWE MANIER! - The Life I Live festival
Haags festival op Koningsnacht, THE LIFE I LIVE 2023
Festival, Koningsnacht, den haag, fotografen, festivalfotografie
19720
post-template-default,single,single-post,postid-19720,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,cookies-not-set

Download hier de app!

Hey festivalgangers!

Het is almost showtime en met de gratis app navigeer je met gemak over het festivalterrein, connect je met je vrienden en maak je je eigen personal time-table. Over een paar dagen is het Koningsnacht en laat THE LIFE I LIVE het hart van de Haagse binnenstad sneller kloppen.

Over 4 podia verspreid staan 26 artiesten geprogrammeerd en ook staat er op het Lange Voorhout een mega Silent Disco. Met de app kun je niet alleen gemakkelijk de 3D-kaart van het festivalterrein bekijken, maar ook jouw eigen persoonlijke programma maken, wanneer jouw favoriete artiesten bijna beginnen, krijg je automatisch een melding zodat je daar op tijd bent en niets hoeft te missen!

Ontdek de ‘Find Your Friends‘-functie. Blijf de hele avond connected met je vrienden, vind elkaar in de menigte en geniet samen van de vette line-up.

Wij zetten ons dit jaar in voor duurzaamheid en daarom zijn er minder papieren flyers. Geen zorgen, met onze app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en eventuele wijzigingen in het programma, door af en toe een korte bericht van ons te ontvangen in de app.

Dus waar wacht je nog op? Download de app nu en maak je festivalervaring nog beter! De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en je kunt hem vinden op Woov.

Download hier de app of bezoek – www.woov.to/thelifeilive2023

We kijken er naar uit om jou op het festival te zien en te genieten van de muziek!!

app download

AFTERMOVIE 2022