STATIEGELD BEKERS EN PICHTERS - The Life I Live festival
Haags festival op Koningsnacht, THE LIFE I LIVE 2023
Festival, Koningsnacht, den haag, fotografen, festivalfotografie
19677
post-template-default,single,single-post,postid-19677,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,cookies-not-set

Bescherm het milieu op THE LIFE I LIVE: Betaal een klein bedrag extra voor statiegeld op bekers en pitchers

Bescherm het milieu door een klein bedrag extra te betalen voor een beker die je later kunt inleveren voor statiegeld.

Het statiegeldsysteem tijdens THE LIFE I LIVE is een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Zo kunnen we afval verminderen en het milieu beschermen. Het werkt heel eenvoudig:

  • Bij het eerste drankje betaal je €1,- statiegeld per beker en €5,- statiegeld per pitcher.
  • Bij de volgende bestelling lever je de lege bekers en/of pitcher in en hoef je niet opnieuw statiegeld te betalen. Uiteraard krijg je je volgende drankje in een schone beker of pitcher.
  • Aan het einde van de avond breng je je bekers en/of pitchers weer terug naar de bar of naar het inleverpunt op het Lange Voorhout en krijg je je statiegeld terug.

Doe mee en draag bij aan een betere wereld en een schoon Den Haag waar wij trots op zijn! Schoondoenwegewoon.nl

Vanaf juli 2023 is het aanbieden van een herbruikbaar alternatief voor wegwerpverpakkingen verplicht. Meer weten? Check de pagina met informatie hier

 

Blanco NL Optie A FB post 1080x1350