ROFFADAN CATERING - The Life I Live festival
19747
post-template-default,single,single-post,postid-19747,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,cookies-not-set

Wij gaan de bezoekers weer verwennen met de lekkerste verse frieten. Dit jaar hebben wij naast onze romige mayonaise ook truffel mayonaise en licht pittige chili mayonaise 🌶️.

Roffadan Catering staat tijdens Koningsnacht weer voor je klaar bij de Hofvijver!

Het menu van Roffadan Catering:
Dit jaar verse frieten.

Mayonaise
Truffel Mayonaise
Chili Mayonaise