HTM - The Life I Live festival
19241
post-template-default,single,single-post,postid-19241,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

HTM

Kom verder!

Als openbaar vervoerbedrijf is HTM van én voor de Haagse regio. Vanouds is HTM hecht verankerd in de Haagse samenleving en is met haar trams, light-railvoertuigen, bussen en deelfietsen een herkenbaar en vertrouwd gezicht. Met HTM reis je veilig van deur tot deur: zowel met de reguliere dienstregeling als met speciale evenementenregelingen. Tijdens THE LIFE I LIVE zet HTM zich in om alle bezoekers weer veilig thuis te brengen. HTM ontzorgt de bezoekers door veilig, makkelijk én goedkoop vervoer aan te bieden. Benieuwd naar meer informatie over HTM en de samenwerking met THE LIFE I LIVE? Ga naar htm.nl/TLIL.