GO_A OPENT JUBILEUMEDITIE THE LIFE I LIVE - The Life I Live festival
Haags festival op Koningnacht en Koningsdag bevestigt komst van o.a. Postmen, Voodoo Chambers, Zuco 103 en Wies.
Festival, Koningsnacht, den haag, fotografen, festivalfotografie
19145
post-template-default,single,single-post,postid-19145,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Op Koningsnacht is de Oekraïense band één van de 40 live acts tijdens het gratis festival

 

De Haagse binnenstad verwelkomt op 26 april het viertal. Go_A kennen we van het Eurovisie Songfestival met het nummer SHUM. De oorlog inspireerde hun meest recente single, Kalyna over hoop en vereniging. Door de ontheffing van hun dienstplicht staan ze hier op 26 april in onze Haagse Binnenstad tussen acts als THE COOL QUEST, THE SKATALITES, THREE LITTLE CLOUDS, JUNGLE BY NIGHT, POM en RAGMOB. Den Haag, de stad van vrede en recht, kan na twee overgeslagen edities trots de tiende editie van Koningsnacht vieren.

 

LINE-UP & RADAR LIVE

De edgy programmering van de THE LIFE I LIVE verandert de binnenstad in een dampende muziekstad. Van (indie)pop tot hiphop, van blues tot rock, van soul tot funk, van elektronische muziek tot ska. De acht podia staan op het Lange Voorhout, Kerkplein, het Buitenhof, bij de Hofvijver, tegenover Paleis Noordeinde en op de Grote Markt. De volledige line-up bestaat uit artiesten uit binnen- en buitenland, waaronder ook talenten uit de Haagse regio op het Radar Live-podium.

 

Go_A (UA) • GIANPaul SinhaThe Cool QuestJungle By NightKuzkoPOMPersonal Trainer4B2MFokke SimonsThree Little CloudsSarah-JaneArp Frique & FamilyTabass-coDJ Prosciutto  • Druiprek (live)Dazion (live)Tjade (Bordello a Parigi)Tsepo & Camiel MereisonneYellofoxTiny Legs Tim (B) • Herman Brock Jr.Christine Tambakis & Friends (USA/UK) • RagmobGoatIsmenaHaylidHSGZuster ZonnebloemMoyoBenitoDJ Kevin Orduña  • SNIESTER presents: The Great CommunicatorsPrins S. en de GeitEqual Idiots (B) • The Skatalites (JAM) • PAARD presents: Poptrash Soundsystem • Kiss All Hipsters • 80’s, 90s, nullies • Mama Africa Soundsystem • Mispoes DJ Team

TLIL22_1200x600_GO_A

Tweede serie namen TLIL 22