10E EDITIE THE LIFE I LIVE FESTIVAL PRESENTEERT EERSTE NAMEN - The Life I Live festival
Haags festival op Koningnacht en Koningsdag bevestigt komst van o.a. Postmen, Voodoo Chambers, Zuco 103 en Wies.
Festival, Koningsnacht, den haag, fotografen, festivalfotografie
19002
post-template-default,single,single-post,postid-19002,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Haags festival op Koningsnacht bevestigt komst van o.a. Jungle By Night, The Skatalites, Fokke Simons en Paul Sinha.

Op dinsdag 26 april wordt na twee jaar coronapauze het tiende hoofdstuk toegevoegd aan THE LIFE I LIVE. Tijdens koningsnacht laat het festival op historische locaties in de Haagse binnenstad het hart sneller kloppen met een breed scala aan muzikale smaken; soul & hiphop, blues & roots, indie, funk, wereldmuziek, ska, rock, nederhop, elektronische muziek en nog veel meer. Door de verbouwing van het Binnenhof is het festivalterrein net wat anders ingedeeld. Het avontuurlijke en gezellige stadsfestival verwelkomt de bezoekers dit jaar op het Lange Voorhout, Kerkplein, het Buitenhof, bij de Hofvijver, tegenover Paleis Noordeinde en op de Grote Markt. Dit jubileumjaar staan 40 optredens op 8 podia centraal met het geluid van nu en de toekomst.

De eerste bevestigde namen zijn Jungle By Night, Fokke Simons, Paul Sinha, POM, The Skatalites, Personal Trainer, Tjade (Bordello a Parigi), Tsepo & Camiel Meiresonne, Yellowfox, Ragmob, Three Little Clouds, Arp Frique & Family, Equal Idiots, Prins S. en De Geit en zeven bands die gaan shinen op het talent stage Radar Live. De komende tijd worden er nog meer spraakmakende acts aangekondigd. Alle optredens tijdens THE LIFE I LIVE zijn gratis te bezoeken.

Een greep uit het programma uitgelicht:
JUNGLE BY NIGHT – Een uniek, veelzijdig en onweerstaanbaar dansorkest, voortgestuwd door de onvermoeibare blazerssectie zal Den Haag ondersteboven te spelen.
PAUL SINHA – Gezellige Nederlandstalige popliedjes met een urban shine.
PERSONAL TRAINER – Niks spinning, cardio of crossfit, maar gewoon uit je pan gaan bij de aanstekelijke rockoefeningen van deze explosieve rockers die voor hun flexibele ledenbestand regelmatig putten uit bands als Canshaker Pi en Pip Blom.
FOKKE SIMONS – Hilarische raps, mede gedoopt in pop en house.
TSEPO & CAMIEL MEIRESONNE – Met dj’s Tsepo en Camiel, frontman van Son Mieux, ga je op de dansvloer dubbel zo hard en dubbel zo lekker.
RAGMOB – Dansbare countrysoorten als honky tonk, hillbilly en western swing. Stijlen die je eeuwig jong houden.
THREE LITTLE CLOUDS – The Funk Is Back! Niet dat de funk weg was, maar zo scherp en sexy als Three Little Clouds die samen met hiphop into the groove gieten, hebben we het lang niet gehoord.
THE SKATALITES – THE LIFE I LIVE presenteert met The Skatalites een levende legende. De skaband uit Kingston, Jamaica draait al een mensenleven mee.

TLIL22_1200x600

Eerste namen TLIL 22