THE LIFE I LIVE KIJKT UIT NAAR 2022 - The Life I Live festival
De organisatie van het gratis toegankelijke muziekfestival THE LIFE I LIVE in Den Haag blikt terug op de meest succesvolle editie tot op heden. Het festival beleefde een vliegende start op Koningsnacht toen bij ondergaande lentezon het publiek massaal afkwam op de vele live optredens die plaatsvonden in de Haagse binnenstad. Zelfs op Koningsdag, toen men vreesde voor koud en nat weer, brak de zon regelmatig door een droog wolkendek en stroomde het stadscentrum vol met muziekminnend publiek. In totaal heeft het tweedaagse festival naar schatting tegen de 275.000 bezoekers op de been gebracht. Een gemoedelijke en gezellige sfeer liep hierbij telkens als een rode draad door THE LIFE I LIVE.
Festival, Koningsnacht, den haag
18839
post-template-default,single,single-post,postid-18839,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Een dag na Koningsdag komen er na een langgerekte periode van lockdowns en avondklok wat versoepelingen in beeld. Terrassen gaan binnen beperkingen weer open en de avondklok gaat in de kast. Eindelijk! Vanaf vorig jaar hebben we een flinke tijd goede hoop gehad dat we dit jaar THE LIFE I LIVE konden realiseren, maar het mocht niet zo zijn. Een digitale versie van het festival haalt het niet bij de beleving die juist zo van belang is bij THE LIFE I LIVE.  Een beleving, met normaal gesproken tien podia en vele duizenden bezoekers in de Haagse binnenstad genieten van muziek, nieuwe bandjes ontdekken, een drankje doen bij de horeca, zij aan zij zingen en lachen, elkaar op de schouders slaan, dansen en tegen elkaar op botsen en onbekommerd fladderen door de binnenstad, laat zich niet vertalen naar een schermpje. Ook een verplaatsing naar een moment later in het jaar was niet haalbaar. Begin september hopen we weer de eerste stappen te kunnen gaan zetten met de viering van het Embassy Festival en het UIT Festival. We kijken er in ieder geval stevig naar uit om de tiende editie van THE LIFE I LIVE  in 2022 zonder begrenzers weer te gaan realiseren. Betere tijden komen er stap voor stap aan. We wensen iedereen heel veel sterkte in deze lastige tijd.

2019-04-26_Life-I-Live-5474
2019-04-26_Life-I-Live-6361
2019-04-27_Life-I-Live-7128

Foto’s: Wouter Vellekoop