Sniester - The Life I Live festival
18765
post-template-default,single,single-post,postid-18765,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Van Britse punklegendes The Toy Dolls tot Ryanne van Dorst’s duistere nieuwe band DOOL, van New York Hardcore helden Show Me The Body en Nederlands  finest als The Homesick tot Haagse nieuwkomers Splinter en Bucket Boys. Op 22&23 mei vind je alles wat rockt en rammelt in Den Haag!

Sniester is hét Haagse muziekfestival voor alles wat rockt, ongeacht genre.  De podia vind je verspreid door de stad. Van  poppodium Paard en De Zwarte Ruiter tot koffietentjes, galleries, theaters, kelders en foyers. Sniester biedt een grootschalig programma op intieme locaties.

Sniester begon in 2013 als droomproject van een paar bevriende Haagse programmeurs met het doel om alleen acts met een onversneden rauwe energie die elke bezoeker hard in het gezicht/hart/de onderbuik raakt.