Sniester - The Life I Live festival
18765
post-template-default,single,single-post,postid-18765,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Sniester is hét Haagse muziekfestival voor alles wat rockt, schuurt en rammelt.
De podia vind je verspreid door de stad. Van  poppodium Paard en De Zwarte Ruiter tot koffietentjes, galleries, theaters, kelders en foyers.
Sniester biedt een grootschalig programma op intieme locaties.

Het festival pakt het laatste weekend van mei groots uit met meer dan 70 energieke acts. Opvallend zijn de vele Britse en Belgische namen, maar ook van dichterbij prijken de meest beruchte live acts van het moment op het affiche. Wie de lange lijst namen nader bestudeert valt direct op: elk van de acts gaat tot het naadje op het podium.
De ticketverkoop is in volle gang op www.sniester.nl