INSCHRIJVINGEN THE LIFE I LIVE PHOTO ACADEMY GEOPEND - The Life I Live festival
Ook dit start THE LIFE I LIVE weer het Photo Academy traject op. Na het grote succes van de pilotversie in 2019 wordt er ook dit jaar weer een kans geboden aan getalenteerde startende fotografen die een ingang geboden wordt in de wereld van de festivalfotografie. 
Festival, Koningsnacht, den haag, fotografen, festivalfotografie
18717
post-template-default,single,single-post,postid-18717,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

INSCHRIJVINGEN THE LIFE I LIVE PHOTO ACADEMY GEOPEND

Ook dit jaar start THE LIFE I LIVE weer het Photo Academy traject op. Na het grote succes van de pilotversie in 2019 wordt er ook dit jaar weer een kans geboden aan getalenteerde startende fotografen die een ingang geboden wordt in de wereld van de festivalfotografie. Onze vaste team aan huisfotografen is dit jaar uitgebreid met de komst van bijvoorbeeld Jassir Jonis, vorig jaar nog deelnemer aan de Photo Academy.

“Hier en daar was ik al bezig met kleine eventjes te fotograferen”, vertelt Jassir. “De LIFE I LIVE Photo Academy was voor mij een perfecte plek om mee te kunnen draaien op een groot festival en begeleid te worden door ervaren marketeers en professionals in de festivalwereld. Naast THE LIFE I LIVE, ben ik ook door hetzelfde team ingehuurd voor vele andere festivals. Ik ben blij dat dit is gelukt, ik heb tijdens THE LIFE I LIVE kunnen laten zien wat ik kan”.

THE LIFE I LIVE is specifiek op zoek naar jonge startende fotografen om hun een kans te bieden prachtige festival foto’s te maken en een kickstart te geven in de concertfotografie. Wij verwachten daarom zeker niet dat je al een heel portfolio aan concertfoto’s hebt die je op stuurt. Mag wel, maar we vinden het belangrijker om te zien dat je gemotiveerd bent en talent hebt voor beeld!

Deelnemende fotografen krijgen van ons begeleiding en ondersteuning en leren waar een festival naar zoekt als het gaat om fotografie. Wat zijn foto’s die goed werken, wat is voor de organisatie belangrijk om terug te zien in de foto’s, hoe toon je de diversiteit van het publiek? Hoe zorg je ervoor dat je de mooie momenten kunt vastleggen? Meld je nu aan voor de THE LIFE I LIVE Photo Academy 2020! Wat krijg je?

  • Academy bijeenkomst op het kantoor van THE LIFE I LIVE, waar je leert over fotografie, wat een festival belangrijk vindt, wat een topfoto een topfoto maakt, wat een foto commercieel interessant maakt. Festival directeur Arthur Pronk zal ook een selectie foto’s van eerdere jaren laten zien, waar inspiratie uit gehaald kan worden.
  • Tijdens het festival krijg je een fotopas, waarmee je helemaal los kunt gaan, backstage komt en alle mogelijkheden krijgt om fantastische festival foto’s te maken.
  • Uiteraard krijg je tijdens het festival ook eten en drinken.
  • Begeleiding tijdens het proces. Heb je vragen over iets? Hoe werkt dit, hoe kan ik dat het beste aanpakken? Je krijgt een mentor waarbij je al deze vragen kunt stellen.
  • Feedback. Na het festival organiseren wij een terugkomdag waarbij wij met alle fotografen de foto’s doornemen en van feedback voorzien.
  • En uiteraard een groot publiek voor je foto’s! Je foto’s worden op onze social media pagina’s gedeeld en uitschieters gaan mee met het persbericht.

Meedoen of meer weten?

Stuur voor 23 maart een mail naar Tlil.photoacademy@gmail.com met daarin een korte introductie van jezelf, je ervaring, een motivatie en een selectie foto’s (mag een link naar een website zijn of een WeTransfer).

websiteJAJO20190426-0091

Foto: Jassir Jonis