SPEEL JIJ OP THE LIFE I LIVE 2020? - The Life I Live festival
AMBITIEUZE ACTS/BANDS GEZOCHT VOOR HET RADAR LIVE PODIUM
Festival, Koningsnacht, den haag
18654
post-template-default,single,single-post,postid-18654,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

AMBITIEUZE ACTS/BANDS GEZOCHT VOOR HET RADAR LIVE PODIUM

Tijdens Koningsnacht, op zondag 26 april, verandert THE LIFE I LIVE de binnenstad van Den Haag weer in één grote muziektempel. Het RADAR LIVE podium op het Buitenhof staat helemaal in het teken van de nieuwe generatie artiesten. Jonge, getalenteerde acts uit de Haagse regio krijgen de kans om hier voor duizenden bezoekers een show te spelen. In samenwerking met Popradar Music Support begeleiden we je met het vernieuwde talententraject Radar Live intensief om maximaal te kunnen shinen tijdens THE LIFE I LIVE. Alle acts zijn volwaardig deel van het festivalprogramma en worden in de weken ervoor naar het volgende niveau gecoacht door ervaren artiesten. 

Wil jij op THE LIFE I LIVE spelen? Is de gemiddelde leeftijd van je band/act niet ouder dan 21 jaar, maken jullie eigen songs en komen de meeste leden uit de Haagse regio?

Stuur dan een mail naar radarlive@prooost.nl met daarin de volgende informatie:

–       Één of meer tracks (het hoeft geen professionele studio-opname te zijn)

–       Een tekstje over de act waarmee je op THE LIFE I LIVE wilt spelen en waarom

–       Een foto en link(s) naar jullie social media.

LET OP: de inschrijvingen sluiten op WOENSDAG 18 MAART!

Uit alle inschrijvingen wordt een selectie gemaakt op basis van motivatie, diversiteit en talent. Wat jullie stijl betreft zijn er geen regels: hiphop acts, rockbands, indie, soul, pop, funk, urban, reggae, electro, garage… We love it all. De geselecteerde acts worden gekoppeld aan topcoaches, welke met zijn/haar artiesten aan de slag gaan om een next level show neer te kunnen zetten. Ook worden er professionele persfoto’s gemaakt, speelt elke act een try-out optreden in het Paardcafé, maak je deel uit van een live radio-uitzending en lift je mee op de grote publiciteitscampagne rondom THE LIFE I LIVE.

Eerder speelden onder andere Banana Savannah, 54 GANG, Teddy Macrander, The Navigators, CooCoo, D. Phanton, The Mustangs en James Burki op het Radar Live podium.

Radar Live wordt in samenwerking met Popradar Music Support gerealiseerd. Popradar is de organisatie waar Haagse muzikale acts en muzikanten van beginner tot professional kunnen aankloppen voor advies, kennis, netwerk en financiële ondersteuning. Radar Live wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en McDonald’s.

Radar-Live-wervingsfoto-2020

Foto: Willem van Dijk