Novotel Suites Den Haag - The Life I Live festival
18700
post-template-default,single,single-post,postid-18700,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Het team van Novotel Suites Den Haag City Centre¬†verwelkomt u graag in het moderne en comfortabele hotel in het bruisende hart van de stad. Bij Novotel Suites kunt u ontspannen, werken of een praatje maken. Ons hotel doet het een beetje anders, met een woonkamerconcept: gratis koffie en thee van ’s middags tot middernacht, gratis WiFi, fitnessfaciliteiten, stoelmassages op woensdag en onze zelfgemaakte cake van de dag. Bij Novotel voelt u zich snel thuis.