THE LIFE I LIVE AFTERMOVIE - The Life I Live festival
Het muziekfestival THE LIFE I LIVE beleefde in de binnenstad van Den Haag een vlekkeloos verlopen negende editie. Voor de derde keer vond het festival zowel op Koningsnacht als Koningsdag plaats. Het tweedaagse festival heeft in totaal naar schatting tegen de 275.000 bezoekers op de been gebracht. Het publiek kon genieten van meer dan 60 spraakmakende live-acts op een negental podia in de gehele binnenstad.
Festival, Koningsnacht, koningsdag, den haag
18567
post-template-default,single,single-post,postid-18567,single-format-video,bridge-core-2.4.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

– Den Haag, 6 mei 2019 –

Wij blikken terug op de meest succesvolle editie tot op heden van THE LIFE I LIVE in Den Haag. Het festival beleefde een vliegende start op Koningsnacht toen bij ondergaande lentezon het publiek massaal afkwam op de vele live optredens die plaatsvonden in de Haagse binnenstad. Zelfs op Koningsdag, toen men vreesde voor koud en nat weer, brak de zon regelmatig door een droog wolkendek en stroomde het stadscentrum vol met muziekminnend publiek. Kijk hier de aftermovies terug, om nog even na te genieten van deze twee mooie dagen!


Spetterende optredens op het Lange Voorhout van o.a. Son Mieux, Donnie, A Mili, Sef en Fata Boom transformeerden tijdens Koningsnacht een van de mooiste lanen van Den Haag in een vredelievend kolkend festivalhart waar glimlachende gezichten het sfeerbeeld bepaalden. Live shows en dj-sets op iconische locaties als de Grote Markt, Kerkplein en het Plein konden eveneens rekenen op een grootse toeloop. Op Koningsdag vormden de optredens van Mr. Polska, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Sindicato Sonico en Moon Tapes de hoogtepunten. Een feest is geen feest zonder een aftermovie, dus sit back and enjoy! Oh en zet The LIFE I LIVE 2020 alvast in je agenda!

Credits: Aftermovie door Vunck
Muziek: FATA BOOM – FäsjØn