OOK ROTTERDAMS TOPTALENT TIJDENS THE LIFE I LIVE - The Life I Live festival
Den Haag is van oudsher popmuziekstad met veel talent en een rijk muzikaal verleden. De stad opent zich daarnaast graag voor (rijzende) sterren uit zowel binnen- als buitenland. Met deze gedachte is THE LIFE I LIVE een samenwerking aangegaan met Popunie Live, dat zich ten doel stelt artiesten uit de Maasstad ook buiten de stadsgrenzen een podium te bieden. Dit jaar begroeten we mede dankzij de support van Popunie Live Iguana Death Cult, De Likt en Tabanka in de Haagse binnenstad.
Festival, koningsnacht, den haag, Rotterdam
18252
post-template-default,single,single-post,postid-18252,single-format-video,bridge-core-2.1.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

 – Den Haag, 2 apr 2019 –

OOK ROTTERDAMS TOPTALENT TIJDENS THE LIFE I LIVE

Den Haag is van oudsher popmuziekstad met veel talent en een rijk muzikaal verleden. De stad opent zich daarnaast graag voor (rijzende) sterren uit zowel binnen- als buitenland. Met deze gedachte is THE LIFE I LIVE een samenwerking aangegaan met Popunie Live, dat zich ten doel stelt artiesten uit de Maasstad ook buiten de stadsgrenzen een podium te bieden. Dit jaar begroeten we mede dankzij de support van Popunie Live Iguana Death Cult, De Likt en Tabanka in de Haagse binnenstad.

POPUNIE LIVE
Popunie Live is een concept dat in 2013 is ontwikkeld met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici en bands in de hogere regionen. Gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een doorbraak en een professionele carrière in de muziek. Deze categorie blijft nog te vaak buiten het reguliere aanbod van podia en festivals. Te goed als voorprogramma, te riskant als hoofdact. Terwijl het juist loont om deze bands dat laatste zetje te geven en zo een impuls kunnen geven aan de volgende stap in de loopbaan. Popunie Live wordt mede mogelijk gemaakt door Sena en Gemeente Rotterdam.