KONINGSNACHT EN DAG OP HET LANGE VOORHOUT - The Life I Live festival
Voor deze editie van THE LIFE I LIVE hebben we de handen ineen geslagen met dat andere toffe stadsfestival: Sniester.
Festival, koningsnacht, Koningsdag, den haag
18532
post-template-default,single,single-post,postid-18532,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

– Den Haag, 22 apr 2019 –

Op het prachtige Lange Voorhout staat voor het tweede jaar op rij een vracht aan muzikale en culinaire prikkels voor iedereen klaar. Het festival terrein biedt de bezoeker niet alleen podia met acts als Donnie, Klangstof, Sef, Fata Boom en Son Mieux, maar ook een groot aantal foodtrucks. Naar toffe muziek luisteren en lekker eten. Da’s lekker. Niet alleen op Koningsnacht, maar ook op Koningsdag!
Wat kan je allemaal verwachten?

Op Koningsnacht, vrijdagavond 26 april staan er twee podia, ieder aan één kant van het Lange Voorhout. Op Lange Voorhout 1, voor Escher in ‘t Paleis staat een vol programma klaar met acts als Pip Blom, Bokoesam, Klangstof, Donnie en Son Mieux. Gaan we naar de andere kant, naar Lange Voorhout 2 (ter hoogte van Diligentia) dan vinden we acts als Yin Yin, Sef, A Mili, FATA BOOM en Closetoya op het podium.

Terwijl je op en neer loopt tussen de acts kun je in het midden van de beroemde laan een groot aantal foodtrucks verblijden met je aanwezigheid. Zij hebben in ruil daarvoor (en in ruil voor geld) heerlijk eten. Een vette hap natuurlijk, maar ook gezonde opties zijn aanwezig. Kortom, voor ieder wat wils. Check hier alvast wie er allemaal staan.

Zin om vooral zelf je stembanden te gebruiken en wave your hands like you just don’t care? Top, want tussen de twee podia staan Sunny Sjoerd & Friends te draaien bij de silent disco. Voor €2,- bemachtig je een koptelefoon en kun je 15 minuten lang even doen alsof je zelf op het programma van THE LIFE I LIVE staat en de show van je leven weggeven.

En op Koningsdag?

In Den Haag, dé Koninklijke stad van Nederland, weten we wel hoe je de verjaardag van de Koning goed viert. Ook die dag staan er twee podia op het Lange Voorhout. Ter hoogte van Diligentia staat het Embassy Festival Podium met acts als Gita Buhari, Sindicato Sonico, Tabanka, Arp Frique en Rizan Said. Op het hoofdpodium pal voor Escher in ‘t Paleis staan AVA NOVA, De Règâhs, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Mr.Polska, Los Paja Brava en DJ Tijmen klaar om er weer een onvergetelijk feest van te maken.

KWF komt langs met de insmeerbar, het wordt namelijk lekker weer! Lekker lunchen of een middag dip voorkomen doe je door bij een van de vele foodtrucks die op het Lange Voorhout staan iets te bestellen. Er worden spelletjes geregeld voor kleine en grote kinderen en ook de oude vertrouwde Geraniummarkt is open.

Hadden we al gezegd dat dit alles gratis te bezoeken is? We zien je graag aanstaande vrijdag en zaterdag op THE LIFE I LIVE 2019!

Life-I-Live_Wouter-Vellekoop_zonder-WM-85
_N1A8372
Life-I-Live_Wouter-Vellekoop-78
Titel