DEELNEMERS TALENTENTRAJECT RADAR LIVE BEKEND - The Life I Live festival
Uit het grote aantal aanmeldingen zijn door de organisatie van THE LIFE I LIVE zeven talentvolle acts geselecteerd om op te treden op het Radar Live podium tijdens THE LIFE I LIVE festival.
Festival, koningsnacht, den haag
18179
post-template-default,single,single-post,postid-18179,single-format-standard,bridge-core-2.1.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

– Den Haag,  28 mrt 2019 –

DEELNEMERS TALENTENTRAJECT RADAR LIVE BEKEND

Uit het grote aantal aanmeldingen zijn door de organisatie van THE LIFE I LIVE zeven talentvolle acts geselecteerd om op te treden op het RADAR LIVE podium tijdens THE LIFE I LIVE festival. Alle deelnemende acts maken eigen muziek en werken de komende weken samen met bekende Haagse artiesten aan hun live set om een next level show neer te kunnen zetten op 26 april. Nieuwsgierige bezoekers en fans kunnen op woensdagavond 17 april alvast de try-out showcases van alle acts checken in muziekcafé De Paap!


Uit alle inschrijvingen zijn de volgende acts geselecteerd:
Inside Electron
54 GANG
D.Phanton
Crashing Bats
CooCoo
Acquoy
Teddy Macrander

Lokale bands die eerder al hun debuut maakten op het talentenpodium van THE LIFE I LIVE Festival waren onder andere VXUY, Banana Savannah, The Hazzah, The Navigators, The Stangs en James Burki. RADAR LIVE wordt mede mogelijk gemaakt door Popradar Music Support.

THE LIFE I LIVE – 26 & 27 april 2019 – Binnenstad van Den Haag – www.thelifeilive.nl

Life-I-Live_Wouter-Vellekoop-24
Skooltainers-TLIL17-Reinout_Bos