THE LIFE I LIVE AFTERMOVIES - The Life I Live festival
Het muziekfestival THE LIFE I LIVE beleefde in de binnenstad van Den Haag een vlekkeloos verlopen achtste editie. Voor de tweede keer vond het festival zowel op Koningsnacht als Koningsdag plaats. Het tweedaagse festival heeft in totaal naar schatting tegen de 300.000 bezoekers op de been gebracht. Het publiek kon genieten van meer dan 60 spraakmakende live-acts op een negental podia in de gehele binnenstad.
Festival, Koningsnacht, koningsdag, den haag
18046
post-template-default,single,single-post,postid-18046,single-format-standard,bridge-core-2.1.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

THE LIFE I LIVE 2018 was een groots succes, met gepaste trots kijken wij terug op de achtste editie. Naar schatting waren er op Koningsnacht en Koningsdag 300.000 mensen op de been in de binnenstad van Den Haag. Met acts als Kraantje Pappie, Roxeanne Hazes, Gallowstreet, Piñata en vele andere was het een waar muzikaal festijn. Kijk hier de aftermovies terug, om nog even na te genieten van deze twee mooie dagen! Wat was het genieten tijdens The LIFE I LIVE dit jaar! Met nieuwe podia, lekker weer, een grote hoeveelheid artiesten met sublieme performances en het massaal toegestroomde publiek was het een feest.

Voor het tweede jaar op een rij werd The LIFE I LIVE ook op Koningsdag gevierd. Er waren activiteiten en acts voor jong en oud en de sfeer zat er goed in! Een feest is geen feest zonder een aftermovie, dus sit back and enjoy! Oh en zet The LIFE I LIVE 2019 alvast in je agenda!

Credits: Aftermovie door Vunck
Muziek: Son Mieux – Even

Credits: Aftermovie door Vunck
Muziek: Piñata – She’s above my head