The Life I Live festival | ELEKTRONISCH PODIUM @ THE LIFE I LIVE
Op de vorige editie van THE LIFE I LIVE werd met o.a. Intergalactic Gary en Hunee het elektronische podium op het Kerkplein geïntroduceerd. Een nieuwe traditie werd geboren, de rest was geschiedenis. En tradities zijn er om voort te zetten. Ook dit jaar zal tijdens koningsnacht elektronische muziek zegevieren op het Kerkplein.
Festival, Koningsnacht, den haag
18044
post-template-default,single,single-post,postid-18044,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Op de vorige editie van THE LIFE I LIVE werd met o.a. Intergalactic Gary en Hunee het elektronische podium op het Kerkplein geïntroduceerd. Een nieuwe traditie werd geboren, de rest was geschiedenis.
En tradities zijn er om voort te zetten. Ook dit jaar zal tijdens koningsnacht elektronische muziek zegevieren op het Kerkplein. Dit jaar in de hoofdrol op aanraden van The Crave, niemand minder dan Tom Trago!

Wie staan er allemaal?

Batobe
Er zijn mensen die nooit dansen. Die zelfs bij de meest sexy beats geen teen verroeren. Die mensen krijgen het extreem moeilijk bij het optreden van Batobe, de Utrechtse multimuzikant die zelf onophoudelijk het goede voorbeeld geeft vanachter zijn elektronica en gitaar, de bouwstenen van een uniek vlechtwerk aan intrigerende beats met rock & roll-ballen. Samen met zangeres Laura Tuk steekt hij zijn inspiratiebronnen (van Flume tot Mura Masa) overtuigend naar de kroon, zoals al bleek op festivals als Grasnapolsky.

Dazion
Analoge synths, een drumcomputer en een bak effectpedalen vormen het voornaamste instrumentarium van de Haagse producer Dazion, eerder onder zijn echte naam Cris Kuhlen in beeld als de muzikale wederhelft van Bella Hay in Tears & Marble. Verwacht een kruising tussen 80’s synthpop, 90’s dance, film noir-soundtracks en percussie rijke wereldmuziek. Muziek van toen voor een verre toekomst, om van te genieten in het hier en nu.

Kornél Kovács
Je hebt house en je hebt house. Die uit de koker van Kornél Kovács is linksdraaiend en dus automatisch interessant. Zijn muziek houdt het midden tussen een aangenaam door hoofd en heupen stromende mix van house en disco en licht ontregelende elektronica, sinds 2012 vastgelegd op enkele EP’s en het album ‘The Bells’ en altijd goed voor een kamerbrede smile. Want met de als een heuse slacker ogende Kovács achter knoppen en schuiven is dansen geheid een vrolijke boel.

Tom Trago
In het Pinksterweekend staat hij op The Crave Festival, maar je kunt alvast in de smaak komen tijdens Koningsnacht, want dan staat Tom Trago op het Kerkplein. De Amsterdamse DJ/producer doet niet moeilijk en is van alle markten thuis. Met house als basis, maar in zijn platenkoffer torst hij nóg vier decennia dansmuziek met zich mee, van funk en disco tot hiphop en techno. En laat de man dan maar schuiven. Let’s get the party started!

Presented by: The Crave Festival