The Life I Live festival | LANGE VOORHOUT @ THE LIFE I LIVE
Op de meest bijzondere laan van Den Haag wordt tijdens THE LIFE I LIVE een echt festival gebied opgetuigd. De zintuigen zullen hier maximaal geprikkeld worden, met meer dan 15 bandjes en een tal van foodtrucks zou je bijna geen reden hebben om te verplaatsen. Wat is er dan allemaal te doen? Dat lees je hier.
Festival, Koningsdag, den haag
18042
post-template-default,single,single-post,postid-18042,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Op de meest bijzondere laan van Den Haag wordt tijdens THE LIFE I LIVE een echt festival gebied opgetuigd. De zintuigen zullen hier maximaal geprikkeld worden, met meer dan 15 bandjes en een tal van foodtrucks zou je bijna geen reden hebben om te verplaatsen. Wat is er dan allemaal te doen? Dat lees je hier.

Op Koningsnacht, donderdag 26 april, staan er twee podia opgesteld. Lange Voorhout 2 staat ter hoogte van Diligentia en is qua profiel vergelijkbaar met wat we in het verleden op het Noordeinde programmeerden. Op Lange Voorhout 1, voor Escher in ’t Paleis, staat ook een programma om de vingers bij af te likken; EUT, Tim Knol, Kraantje Pappie, Bon Voyage Organisation en Gallowstreet. In het midden van de podia staan foodtrucks en is de Silent Disco te vinden waar dj Sunny Sjoerd & Friends de scepter zwaait. Wil je dansen met de kersverse nachtburgemeester Sjoerd van Schuylenburch, dan is dit je kans. Op het Lange Voorhout vind je ook café de Pijpiebar, terug van weg geweest. Deze mini-kroeg maakt je festival ervaring compleet, want hoe harder de bar heen en weer gaat hoe leuker. Deze oude paardentrailer is op koningsnacht de kleinste maar gezelligste kroeg van Den Haag!

Op Koningsdag, vrijdag 27 april, treffen we op Lange Voorhout 1 The Howlin’, Roxeanne Hazes, Luminize, The Brahms en Piñata. In het verlengde van het podium staan foodtrucks om de smaakpapillen te prikkelen. YMCA verzorgt daar in het kader van Feest aan Zee in the change-over tijd de muziek met optredens van artiesten die hun ziel en zaligheid hebben gestoken in het schrijven van het Scheveningse Lied. Op het schelpenpad brengen we je op die manier in de sfeer van Feest aan Zee, want weten we al dat Scheveningen Badplaats dit jaar alweer 200 jaar bestaat? Reden voor een jaar vol festiviteiten. THE LIFE I LIVE maakt deel uit van dit jubeljaar. Meer over het Feest aan Zee-jaar is te vinden op feestaanzee.nl.

EUt website
roxeanne