FOOD & DRINKS - The Life I Live festival
18041
post-template-default,single,single-post,postid-18041,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,cookies-not-set

FOOD & DRINKS

FOOD & DRINKS

Tijdens THE LIFE I LIVE wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd. Naast dat je bij reguliere horeca terecht kunt, tref je in de loop tussen en bij de diverse podium-pleinen een volledig vernieuwd aanbod met veel foodtrucks. Reden te meer om de maaltijd thuis over te slaan en je vroeg naar de Haagse binnenstad te begeven! THE LIFE I LIVE is een gratis festival waar je aan bijdraagt door je drankjes bij festivalhoreca of caf├ęs in de binnenstad te halen.