DANSEN NA THE LIFE I LIVE - The Life I Live festival
Alle acts van THE LIFE I LIVE bekeken, maar zijn de voetjes nog niet moe? Er is na het reguliere programma nog veel meer te beleven in de binnenstad van Den Haag! Zin om even terug te gaan in de tijd en keihard mee te blèren met Britney, Justin of de Spice Girls? Dan moet je zeker even naar het Paard gaan voor het 80’s, 90’s en Nullies feest dat daar tot in de vroege uurtjes doorgaat.
Festival, koningsnacht, den haag
18043
post-template-default,single,single-post,postid-18043,single-format-standard,bridge-core-2.1.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Alle acts van THE LIFE I LIVE bekeken, maar zijn de voetjes nog niet moe? Er is na het reguliere programma nog veel meer te beleven in de binnenstad van Den Haag!

Zin om even terug te gaan in de tijd en keihard mee te blèren met Britney, Justin of de Spice Girls? Dan moet je zeker even naar het Paard gaan voor het 80’s, 90’s en Nullies feest dat daar tot in de vroege uurtjes doorgaat.

Nieuw sinds de vorige editie van THE LIFE I LIVE is het Magazijn, in de kelder van Bleyenberg. Bekende acts als Nuno Dos Santos, Odd_Mind en Vruchtenhagel draaien hier tot 05.00. Lekker underground en een prima afsluiter van de Koningsnacht, of begin van Koningsdag, het is maar hoe je het bekijkt.

Ga naar de Bar Broker voor een lekkere dosis Disco, House, RnB en de klassiekers uit de 90’s en nullies. Ook leuk, een van de DJ’s is onze nieuwe nachtburgemeester Sjoerd van Schuylenburch (die inderdaad eerder die avond op de Silent Disco op het Lange Voorhout staat te draaien!)

Ben je helemaal in je element bij het elektronische podium op het Kerkplein en wil je niets liever dan deze vibe nog even prolongeren? Twee keer rollen en je bent in de HOOP, waar het feest nog tot 05.00 doorgaat met acts als Niek Ta Mère en Remy Unger.

Als je een beetje bekend bent in het uitgaansleven van Den Haag, dan heb je vast wel eens een feestje gevierd in de Rootz. Ook tijdens Koningsnacht is het hier weer een waar oranjeparadijs en kun je dansen tot de zon opkomt.

Kortom, genoeg te doen na de Koningsnacht van THE LIFE I LIVE! Wel op tijd weer opstaan, want de festiviteiten op Koningsdag beginnen om 12.00. Daarna heb je een heel weekend om lekker uit te slapen en bij te komen. Want de verjaardag van de Koning, dat moet je goed vieren!

magazijn-liggend
bar broker liggend