BLUES & JAM TRUCK BIJ HOFVIJVER - The Life I Live festival
Op de kade van de Hofvijver, aan de zijde van de Gevangenpoort, staat dit jaar een Blues & Jam Truck opgesteld.
Festival, koningsnacht, den haag
18039
post-template-default,single,single-post,postid-18039,single-format-standard,bridge-core-2.1.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Op de kade van de Hofvijver, aan de zijde van de Gevangenpoort, staat dit jaar een Blues & Jam Truck opgesteld. In dit mini-podium, dat zich in een vintage busje bevindt, klinkt de blues en het betere rootsy geluid, wordt gejamd en het aardse muzikale rijk opgerekt tot ongekende vertes. Op dit kleine maar fijne podium treffen we een aantal grootse namen uit het roestige genre. Vergeet op deze plek niet te genieten van het mooiste uitzicht op de skyline van de Hofstad!

MYSTERIOUS BLUES BASTARDS
Hagenees Bas Paardekooper zal met nog drie andere blueskanjers op de plek waar het ooit zo bar slecht afliep met de gebroeders De Witt de blues spelen zoals die nog nooit heeft geklonken.

CONVOI EXCEPTIONAL
Drie straatmuzikanten die de ware aard van Rock and Roll vertolken met trommels en sax. Zweten, swingen en dansen is wat de klok slaat.

SMALL TIME CROOKS
Een mix van ouderwetse Amerikaanse folk en vergeelde Engelse skiffle. Oldtime music for new time people.

FETS
Stef van Es, stergitarist uit de Haagse jazzscene en ver daarbuiten, laat de Hofvijver golven tijdens THE LIFE I LIVE.

JEAN PAUL RENA & THE SPACE INVADERS OF THE UNKNOWN
De belichaming van blues, twang & thunder, aka Jean Paul Rena, komt met z’n band met die o zo lange naam Den Haag verleiden met z’n twaalf maten zielenpijn.

18557268_1503646646325959_568322359719329526_n_SFW2
podiumwagen-Hofvijver-_SFW