Vanaf komende zaterdag kan je je laten verrassen door de tentoonstellingen in Nest van Zoro Feigl.

In Another Dimension stapt het onzichtbare voor even in het licht. Achter dingen die ongezien blijven, of juist zo groot zijn dat ze als abstracties op ons overkomen schuilt de uitkomst van de kunstwerken. Deze tentoonstelling brengt 12, door Zoro geselecteerde, kunstenaars samen die achterhalen hoe de verschillende materie functioneren. Tijdens Another Dimension is ook de solotentoonstelling Infinity van Zoro Feigl te zien in de Electricteitsfabriek naast Nest.

ZORO FEIGL | INFINITY | Elektriciteitsfabriek
In de industriële omgeving van Nederlands oudste, nog werkende, energiecentrale zijn een groot aantal kunstwerken van Zoro Feigl bijeengebracht. De opening zal voor Zoro tevens een startpunt zijn voor een werkperiode van twee maanden, waarin hij gedurende de tentoonstelling nieuwe kunstwerken zal maken in een tijdelijke werkplaats in de fabriekshal.

ANOTHER DIMENSION | Nest
Gelijktijdig zal in Nest de groepstentoonstelling Another Dimension openen. Twaalf kunstenaars, door Zoro Feigl bijeengebracht, putten uit de verste hoeken van de kosmos en koesteren liefde voor het onzichtbare, ambacht en wetenschap. Gefascineerd door elementaire vragen zetten zij het experiment in, vastberaden te achterhalen hoe de wereld van de materie functioneert.

Je hebt tot 13 maart 2018 om de tentoonstellingen te bezoeken. Check het filmpje hieronder om alvast een indruk te krijgen van het werk van Zoro Feigl. Voor meer info, klik dan hier.

Tickets €8,00 – voor We Are Public-leden Vrije toegang

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE