**Je kunt niet meer meedoen met deze actie; de winnaar is Bas Kleijweg!**

Samen met één van onze premium partners hebben we weer een unieke prijs samengesteld, namelijk: THE LIFE I LIVE LUXURY EXPERIENCE. Wat houdt dit in? Je overnacht op de avond van woensdag 26 april samen met je vriend of vriendin in het luxe 4-sterren Mercure Hotel Den Haag Central in het hart van Den Haag. Tevens de plek waar de meeste van de internationale artiesten van THE LIFE I LIVE overnachten na hun optreden.

Je woont de exclusieve gastenontvangst van THE LIFE I LIVE Festival bij en de rest van de avond kun je bij verschillende podia genieten van alle livemuziek die in de binnenstad geprogrammeerd staat, op de eerste rij! Want jij mag namelijk ook frontstage staan bij de meeste podia. Aan het eind van de avond kun je dan rollend naar je hotel. Wil jij THE LIFE I LIVE luxury experience winnen? Laat dan hieronder je gegevens achter en vergeet niet de THE LIFE I LIVE Facebookpagina te liken!

WINACTIE: THE LIFE I LIVE luxury experience 2017
Bezig met versturen

Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het bekendmaken van de winnaar. Meedoen kan tot dinsdagmiddag 13:00 uur.

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE