Tijdens THE LIFE I LIVE op 26 en 27 april bezoek je natuurlijk de binnenstad, maar op alle andere momenten kun je kiezen tussen stad en strand. Den Haag heeft het allebei in huis! Midden in de historische binnenstad ruik je de zee al. Pak de tram en binnen 15 minuten zit je op het grootste terras van Nederland, met het zand tussen je tenen. KONINKLIJK DEN HAAG biedt je het beste van twee werelden. Combineer je bezoek aan THE LIFE I LIVE met een verdere ontdekkingsreis door Den Haag.

In Den Haag is alles verrassend dichtbij. Hier maak je kennis met MONDRIAAN en sta je oog in oog met het Meisje met de Parel van VERMEER. Of verlies je elk gevoel voor perspectief bij Escher in het Paleis. Wil je letterlijk eens zien wat dit kleine land groot maakt? In Madurodam ligt heel Nederland aan je voeten!

Den Haag is gastheer van de KONING en de REGERING. Kijk er dus niet van op als aan de tafel naast je de minister-president een cappuccino drinkt. Bij het paleis van de koning kun je zelf even kijken of hij aan het werk is.

Als STAD VAN VREDE EN RECHT brengt Den Haag landen van over de hele wereld samen. Met internationale gerechtshoven, de vele ambassades en belangrijke conferenties werkt Den Haag aan een veilige en rechtvaardige wereld. Met als kloppend hart het indrukwekkende en wereldberoemde Vredespaleis.

Wil je álles zien en ervaren in deze wereldse stad aan zee? Neem dan vooral de tijd. Den Haag is te groots voor een dag. Check WWW.DENHAAG.COM voor inspiratie!

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE