Na twee kust edities van het festival, is op 23 en 24 september TODAYSART weer te vinden in het centrum van Den Haag . Op en rond het Spuiplein en de omliggende theaters presenteert TodaysArt 2016 een avontuurlijk programma van tech en AV-shows, concerten, optredens, DJ’s, installaties, kunstenaars, lezingen, panels, presentaties en interventies. Sinds haar oprichting heeft het festival het huidige creatieve klimaat versterkt en gevierd. Door zich optimaal te focussen op het heden zonder het verleden of de toekomst te vergeten. Het festival biedt een podium aan opkomend talent en pioniers die moedig de mogelijkheden van nieuwe en vaak controversiële vormen van expressie verkennen.

Dit jaar biedt het festival een uitgebreid programma met premières van Entropy (Dopplereffekt + AntiVJ), The Triad van Pantha du Prince’s en Myriam Bleau’s nieuwe werk autopsy.glass, evenals nieuw werk van Nonotak en Julien Bayle alsmede introducties van nieuwkomers zoals Klara Lewis, We will fail, SØS Gunver Ryberg en nog veel meer.

Op het Spuiplein kunnen de voeten maximaal van de vloer met de verschillende DJ-sets van Espresso Records en hun gasten. Het Spuiplein is gratis toegankelijk, voor alle overige locaties kunt u kaarten kopen via: http://todaysart.nl/2016/tickets/

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE