Na twee succesvolle festivaledities wordt het muzikale hart van Den Haag het hele weekend van 27, 28 en 29 mei 2016  opnieuw omgetoverd tot een zomerse vrijplaats vol muziek en theater. Sniester staat gelijk aan een explosie van ontdekkingen en neemt je mee over tien deelnemende locaties waar je verrast zult worden met zinderende optredens, afterparty’s, theateracts, kinderactiviteiten en lekker eten. Maar liefst zestig bands vullen de uitgebreide line-up van Sniester, Wij hebben er drie voor je uitgelicht.

AAPNOOTMIES
Ontstaan in het achterkamertje van Dinaira Scheffers, waar zij twee jaar lang liedjes in haar hoofd heeft omgezet naar demo’s. Met haar voornamelijk Engelstalige achtergrond heeft ze de overstap gemaakt naar Nederlandstalig en is het avontuur aangegaan om helemaal haar eigen stijl te ontwikkelen. AAPNOOTMIES, Nederlandse indiepop, een band waar je nieuwsgierig van wordt. Zondag 29 juni kun je van ze genieten om 14:30 in De Beuk.

Death Alley
De heren van Death Alley spelen smerige klassieke hardrock. Death Alley is klaar met rockbandjes die op safe spelen en laat zien hoe het echt moet. Een zinderende rockshow is dus iets wat gegarandeerd staat.  Check ze zaterdag 28 mei om 00:30 in de Zwarte Ruiter.

De Likt
Het drietal, Jordy Dijkshord, Giorgi Kuiper en John Beek leerde elkaar in 2013 kennen en creëerden een eigen muziekstijl wat ze zelf beschrijven als ‘futuristische rock’. Ze wonnen o.a. de muzikantenprijs tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland en hebben al op verschillende festivals door het land gestaan. En nu kun je vrijdag 27 mei om 22:15 meemaken in het Paard van Troje.

Voor de complete line-up en de timetable, klik hier.

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE