Het Noordeinde, het historisch centrum van Den Haag is van oudsher al de kunststraat en luxury shopping gebied van Nederland. De vele galeries, design en interieur, horeca en high-end fashion stores met vaak prachtige Art Nouveau gevels maar ook het werkpaleis van onze koning midden in het winkelgebied Noordeinde, waar ook de Heulstraat, de Plaats en de Hoogstraat bij horen maken Het Noordeinde uniek. Op zaterdag 11 maart zal alweer de 11e editie plaatsvinden van Noordeinde Nocturne. Een romantisch muzikaal spektakel dat om 17.00 start met een openingsconcert in de Waalse Kerk, waarna er op 21 andere locaties concerten plaatsvinden en waar de avond in de Waalse Kerk weer eindigt met het slotconcert van leden van het Residentie Orkest om 22.00 uur.

Op maar liefst 22 locaties zijn op zaterdagavond 11 maart muzikale traktaties. Er spelen diverse ensembles samengesteld uit leden van het RESIDENTIE ORKEST, HOFSTADS JEUGDORKEST en studenten van het KONINKLIJK CONSERVATORIUM. Alle concerten zijn geheel gratis. Noordeinde Nocturne is een begrip geworden worden onder liefhebbers van kunst en muziek en trekt bezoekers vanuit heel Nederland. Een romantische avond gevuld met prachtige muziek van velerlei allure, fashion, culinair genieten en natuurlijk kunst in al zijn uitingen.

Noordeinde Nocturne wordt mogelijk gemaakt door: BIZ Noordeinde, het Residentie Orkest, het Koninklijk Conservatorium en het Hofstads Jeugd Orkest.

Meer weten: www.hetnoordeinde.nl

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE