Elk jaar op de eerste zaterdag van juni wordt het KadeRock festival gevierd bij Muziekcafé Musicon aan de Soestdijksekade in Den Haag. Met dit jaar een hele speciale editie. Er wordt namelijk uitgebreid stil gestaan bij het feit dat het vijftig jaar geleden is dat de groep Q65 z’n grootste megahit “The Life I Live” scoorde. Vergezeld door enkele oud-leden van de groep, zal door de coverband The Clarks nummers van Q65 worden gespeeld. Daarnaast zullen ook andere bands op het festival een aantal nummers van de Haagse band spelen. Wij hebben een greep uit de line-up voor je uitgelicht!

Taymir
Taymir speelt een fijne mix van sixties nederbeat en zeroes indierock en weet het publiek hiermee goed in te palmen. De Haagse band werd gevormd in 2013, toen ook hun eerste album Phospone uit kwam. Ze werden met open armen ontvangen en schitterden al snel op grote festivals zoals London Calling, Noorderslag, Where The Wild Things Are, Pinkpop en natuurlijk ook THE LIFE I LIVE Festival 2014. Onlangs hebben ze aangekondigd te gaan stoppen dus dit is je kans om ze alsnog live mee te maken.

The Deaf
The Deaf speelt vuile rhythm & blues, gemene garagepunk met een flinke schep bloedgeile soul. Ze maken van elke optreden een spetterende show van. Zo deden ze dat ook tijdens THE LIFE I LIVE Festival 2015. The Deaf staat garant voor een geweldige show met ijzersterke rocksongs en eindeloze energie. The Deaf wordt gegarandeerd een knaller!

Luminize
De Kroatische vrouwenrockband Luminize is druk bezig met het veroveren van Nederland. Zo brachten ze onlangs hun debuutalbum ‘All or nothing’ en dat alles omvat waar deze band voor staat. Want de dames van Luminize geven altijd alles. Mocht je ze tijdens THE LIFE I LIVE Festival hebben gemist, check ze dan dit weekend op KadeRock!

Behalve goede muziek zal er ook een kleine markt aanwezig zijn, en een springkussen voor de jongste festivalbezoekers. Kaartjes zijn aan de deur verkrijgbaar voor €2,50.

Voor meer info, klik hier.

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE