Passie voor goede muziek. De gemene deler van Hi-Fi Klubben en THE LIFE I LIVE. De ene partij streeft hoe dan ook een optimaal geluid na, de ander probeert topartiesten voor het voetlicht te brengen. Afgestemd op ieders persoonlijke voorkeuren, dat wel. Zo zullen we bij THE LIFE I LIVE nooit een Rastafari z’n oren martelen met een snoeiharde dosis grindcore. Net zomin als ze bij Hi-Fi Klubben ooit een gedistingeerde speakerset vol detail en geprononceerd mid-hoog proberen te slijten aan een liefhebber van pompende bassen en beukende drumpartijen.

Hi-Fi Klubben is daardoor geen audio- en videozaak waar standaard hetzelfde riedeltje wordt afgedraaid. Het personeel luistert, op alle fronten, en laat haar klanten alleen vertrekken als ze écht blij zijn met hun aankoop. Ze luisteren naar ieders wensen en hebben een oplossing voor elk budget.

Met hun strijdkreet “Bad Sound Kills Good Music” verovert Hi-Fi Klubben, een keten met 90 winkels in Scandinavië, nu langzaam ook Nederland. Er zijn al vestigingen in Almere, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Rotterdam en Utrecht. Ga er eens langs en ontdek welke klankkleur jou het meest aanspreekt. Iedere set staat klaar om meteen gedemonstreerd te worden!

Omdat ze bij Hi-Fi Klubben verdraaid goed weten dat muziek het belangrijkste ingrediënt is voor hun producten, wordt nauw samengewerkt met artiesten, festivals en poppodia. Bands worden regelmatig als gast uitgenodigd te komen spelen in een van hun winkels en ook vinden er vaak interviews plaats met artiesten over bijvoorbeeld de productie van hun album.

Zo ook in de namiddag vóór THE LIFE I LIVE Festival. Maar liefst drie vette acts geven dan een exclusief en intiem voorproefje van wat je later op de avond kunt verwachten. Gewoon in HiFi-Klubben aan de Venestraat 26 in hartje Den Haag. Iedereen is welkom voor deze serie unieke mini-shows van:

Bombay (16.15 – 16.30 uur)

Janne Schra (17.00 – 17.15 uur)

Bewilder (17.45 – 18.00 uur)

Slechts één advies: kom op tijd, want vol = vol!

www.hifiklubben.nl

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE