Na succesvolle tours langs o.a. het Paard en de grote festivals gaat Blaudzun dit najaar voor het eerst het theater in. Op woensdag 15 november keert hij in de Koninklijke Schouwburg in kleinere bezetting terug naar de basis, zoals hij tien jaar geleden op de Nederlandse en Vlaamse podia begon. In de Tear Gun-tour staat o.a. zijn cover van Shout van Tears for Fears op de setlijst, die hij slechts twee keer eerder live voor publiek speelde.

Blaudzun brak in 2012 definitief door bij het grote publiek met zijn derde album Heavy Flowers. Hiervoor ontving hij een gouden album ontving en in 2013 ontving hij een Edison voor Beste Mannelijke Artiest. Hij verkocht alle popzalen uit en speelde op alle gerenomeerde festivals in Nederland, België en Duitsland zoals Lowlands, Pinkpop, Hurricane, Pukkelpop en Rock Werchter. Met de gelijknamige single van het vierde album Promises of No Man’s Land (2014) gaf hij vervolg aan dit succes met een Megahit op 3FM en een Hotshot op Studio Brussel. Tevens was het nummer dagelijks te horen bij NOS Studio Sport als themasong bij de Olympische Winterspelen in Sotchi.

ROYAL CLUB NIGHTS
Dit concert is onderdeel van de Royal Club Night serie. Dit seizoen presenteren wij Nederlands grootste artiesten in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg. De ene keer intiem en klein, dan weer met een orkest of volledige bandbezetting. Blijf na afloop van het concert lekker hangen in de foyer en geniet van de deuntjes van onze huis DJ en drink een frisse Gin & Tonic bij onze G&T-bar. Klik hier voor een overzicht van alle Royal Club Nights in seizoen 2017-2018.

Klik hier voor een kaartje!

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE