THE CRAVE zet al langer elektronische muziek op de kaart in Den Haag. Deze zaterdag gaat The Crave voor het eerst los in het Zuiderpark met een bijzonder vette line-up. Om in te komen kun je je op vrijdagmiddag al opwarmen bij Rhythm Import in de Torenstraat terwijl je een lekker kornuitje kan drinken en Creme Organization labelboss DJ TLR de muziek verzorgt. Vervolgens kan je gelijk door naar de opening night van The Crave in het Paard. In een intieme setting in de kleine zaal wordt je een kijk- en luisterervaring geboden door de wereld van ambient, soundscapes en experimentele muziek. Dit alles voor gratis!

Op zaterdag uiteraard geen tijd om brak te zijn want dan begin THE CRAVE pas echt. Vanaf 12:00 uur kun je terecht in het Zuiderpark bij maar liefst drie podia. Hier worden drie generaties binnen de  elektronische muziekcultuur verbonden met een programma van zowel artiesten van eigen bodem als overzee. Check hier wat je volgens ons niet mag missen:

LEGOWELT
Legowelt, de man met de 100 aliassen, een levende legende en cultsymbool van de West Coast scene.

MIND AGAINST
Mind Against verovert over de hele wereld dansvloeren met hun typerende kosmische sound.

DANIEL AVERY
Fabric resident Daniel Avery is iemand om in de gaten te houden. Mis hem niet tijdens The Crave Festival 2017.

CALL SUPER
Zijn sets geeft hij vorm binnen een breed muzikaal spectrum, de hypnotische intensiteit en hoge energie die zich opbouwt als hij performt is aanstekelijk!

WOODY
Met gigs op Pitch, Dekmantel en Lowlands maakten weinig dj’s in 2016 evenveel meters als Woody met zijn exotische draaistijl. Wees gewaarschuwd voor hoge temperaturen!

Na The Crave Festival kan je gewoon nog even doorgaan in de PIP bij de officiële afterparty! Hier kun je tot diep in de nacht terecht in maar liefst 3 area’s. En als kers op de taart hebben ze Psyk laten overkomen vanuit Spanje. Tickets voor The Crave Festival en de afterparty koop je hier. Hadden we al gezegd dat je maandag vrij bent?! Koop snel je kaarten. HIER MOET JE BIJ ZIJN!

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE