THE LIFE I LIVE heeft de gehele binnenstad van Den Haag als festivalterrein en breidt dit jaar zelfs uit naar Koningsdag. De avontuurlijke programmering met veel ruimte voor nieuw talent garandeert een ware culturele en muzikale smeltkroes. Voeg daar de koppeling aan toe met de winkelstraten, de aanwezige horeca en diverse culturele organisaties en je hebt een muziekevenement dat met recht kan worden bestempeld als een uniek verbindend stadsfestival. Zeker nu THE LIFE I LIVE ook op Koningsdag wordt voortgezet.

THE LIFE I LIVE is het resultaat van de samenwerking met vele (Haagse) partijen. Dankzij dit hele krachtenveld genieten vele duizenden bezoekers van het ritme van Den Haag bij de festivalpodia en in de horeca, krijgt de binnenstad een economische impuls en zetten jonge talentvolle bands in het Skooltainer-traject hun eerste stappen in de festivalwereld.

RABOBANK REGIO DEN HAAG is vanaf de eerste editie van THE LIFE I LIVE hoofdsponsor van het festival en geeft daarmee actief invulling aan het motto ‘Een aandeel in elkaar’. Met elkaar bereik je immers meer dan alleen.

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE