Tijdens THE LIFE I LIVE wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd. Naast dat je bij reguliere horeca terecht kunt, tref je in de loop tussen en bij de diverse podium-pleinen een volledig vernieuwd aanbod met veel foodtrucks. Reden te meer om de avondmaaltijd thuis over te slaan en je vroeg naar de Haagse binnenstad te begeven!

Morena’s culinair

Morena’s culinair heeft een authentieke Italiaanse foodtruck met een ambachtelijke steenoven achterop, waarmee de lekkerste pizza’s, belegd met verse ingrediënten, rechtstreeks uit de oven worden opgediend. Daarnaast kan er lasagne, antipasti, diverse tapenades, salades, versgebakken brood en andere Italiaanse lekkernijen worden aangeboden.

Bak & Blus

Bak & Blus is een charmant brandweerbusje waarmee de lekkerbekken van goddelijke broodjes worst voorzien. Al dan niet in combinatie met een ambachtelijk biertje. Butch&Dutch worsten zijn het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen boer en kok. Wij vinden dat vlees een luxeproduct en is dan ook bereid  met smaak en liefde voor het ambacht. Dus honger en dorst? Bak & Blus staat paraat met bier en worst!

Bus kraam Bak & Bus

Kaas en worst

Kaas en Worst is een foodtruck, een oude Peugeot J7 uit 1972. Kaas en worst verkoopt ambachtelijke delicatessen van kleine producenten uit de regio en huis-gemaakte, snacks/maaltijden. Kazen uit de streek en huisgemaakte worsten. Naast vers en lokaal staat Kaas en Worst voor kwaliteit,diversiteit en creativiteit.

11147583_830630837020915_6135177869652970974_n (3) (Kaas en worst mail)

Ray’s Wagen

Om te beginnen de vers gesneden biologische frieten uit de Hoekse Waard, heerlijke dikke frieten in schil bereid volgens eigen wijze. En daarnaast ook nog eens het grote assortiment aan handgemaakte kroketten in heerlijke culinaire smaken. de lat moet weer hoger voor de snack.

Flat Tyre

Flat Tyre verkopt koffie,thee, verse thee, chocomel van echte chocolade en verse Brusselse wafels. Onze missie is om constant, hoge kwaliteit en snelle service aan te bieden met een glimlach.

Flat tyre 2

Mo’s Comfort Food

Mo’s Comfort Food. A food truck / rolling kitchen to serve you all kinds of goodness with a passion.

Queen of NY

Queen of New York is een foodtruck maar dan ook echt the real American way, een truck met een hoekig karakter. Een truck die voldoet aan alle eisen en standaarden die je ook van de vaste horeca mag verwachten. Niet zomaar eten en drinken maar real american streetfood. Queen of New York staat voor goed en betaalbaar eten, hoge kwaliteit en alles home made.

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE