Dit jaar staan de City Hosts van de Ambassade van Den Haag op zowel Koningsnacht als Koningsdag op diverse plekken door de binnenstad om het publiek wegwijs te maken, te informeren en flyers en boekjes te overhandigen.

De club van de Ambassade van Den Haag bestaat uit ruim 200 trotse Hagenaars die zich met passie en enthousiasme inzetten voor een gastvrij Den Haag en draait bijna volledig op vrijwilligers! Échte ambassadeurs, bestaande uit een dwarsdoorsnede van de Haagse bevolking: studenten, jongeren, ouderen, noem maar op. Daar zijn we trots op!

Het doel van deze City Hosts is om bezoekers zich welkom te laten voelen in Den Haag. Hiermee streven zij ernaar bezoekers een TOP gastvrijheidsbeleving te laten ervaren tijdens hun verblijf in Den Haag. Door dit te bereiken hopen de City Hosts – en wij met hun – dat bezoekers ambassadeurs worden van de stad en daarmee een bijdrage leveren aan het imago en anderen aanzet een bezoek te brengen aan deze mooie stad!

De City Hosts staan in teams op hotspots en belangrijke verkeersknooppunten, zodat ze zoveel mogelijk bezoekers kunnen opvangen. Op de standplaatsen hebben ze de beschikking over een mobiel infopunt en informatiematerialen.

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE