Dit jaar staat er een uitgebreid programma aan activiteiten op stapel voor Koningsdag in de binnenstad van Den Haag! Stichting Marketing Haagse Binnenstad slaat de handen ineen met THE LIFE I LIVE om samen een uitroepteken te plaatsen achter Den Haag Koninklijke Stad. Naast het podiumaanbod van  THE LIFE I LIVE, werkt de Stichting Marketing Haagse Binnenstad samen met THE LIFE I LIVE aan de realisatie van extra aanbod aan activiteiten in de  Haagse binnenstad.

Activiteiten voor jong en oudcc
Koningsdag 2017 in de Haagse binnenstad is genieten van winkelen, muziek en natuurlijk een hapje eten. De ondernemers openen hun deuren vanaf 12.00 uur, waarmee ook het programma van deze feestelijke dag wordt gestart. In de Grote Markstraat verrijzen er mini podia waarop de gehele dag muziek geprogrammeerd wordt van Haagse muzikanten die de juiste toon zullen zetten. Daarnaast paraderen door de winkelstraten looporkesten en zal Street Art, passend bij het Mondriaan themajaar, de binnenstad kleuren. Verwacht door het hele centrum activiteiten zoals looporkesten, oranjewandelingen, vorstelijke ritten in gouden koetsen, historische trams, koninklijke bootjes, vrijmarkten, een makers- en vinylmarkt, rondleidingen met daarin historische Haagse anekdotes verwerkt.

Door de krachten te bundelen tussen THE LIFE I LIVE en Stichting Marketing Haagse Binnenstad verwachten we een nieuwe Haagse traditie rondom Koningsdag tot stand te brengen in de Hofstad Den Haag. Zie hier wat de binnenstad van Den Haag te bieden heeft tijdens Koningsdag 2017.

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE