Tijdens THE LIFE I LIVE wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd. Naast dat je bij reguliere horeca terecht kunt, tref je in de loop tussen en bij de diverse podium-pleinen een volledig vernieuwd aanbod met veel foodtrucks. Reden te meer om de avondmaaltijd thuis over te slaan en je vroeg naar de Haagse binnenstad te begeven!

Bak & Blus

KONINGSNACHT – (Kerkplein)
Bak & Blus is een charmant brandweerbusje waarmee de lekkerbekken van goddelijke broodjes worst voorzien. Al dan niet in combinatie met een ambachtelijk biertje. Butch&Dutch worsten zijn het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen boer en kok. Wij vinden dat vlees een luxeproduct en is dan ook bereid  met smaak en liefde voor het ambacht. Dus honger en dorst? Bak & Blus staat paraat met bier en worst!

Bus kraam Bak & Bus

Kaas en worst

KONINGSNACHT & KONINGSDAG (Noordeinde)
Kaas en Worst is een foodtruck, een oude Peugeot J7 uit 1972. Kaas en worst verkoopt ambachtelijke delicatessen van kleine producenten uit de regio en huis-gemaakte, snacks/maaltijden. Kazen uit de streek en huisgemaakte worsten. Naast vers en lokaal staat Kaas en Worst voor kwaliteit,diversiteit en creativiteit.

11147583_830630837020915_6135177869652970974_n (3) (Kaas en worst mail)

Ray’s Wagen

KONINGSNACHT – (Plein)
Om te beginnen de vers gesneden biologische frieten uit de Hoekse Waard, heerlijke dikke frieten in schil bereid volgens eigen wijze. En daarnaast ook nog eens het grote assortiment aan handgemaakte kroketten in heerlijke culinaire smaken. de lat moet weer hoger voor de snack.

Mo’s Comfort Food

KONINGSNACHT – (Plein)
Mo’s Comfort Food. A food truck / rolling kitchen to serve you all kinds of goodness with a passion.

MO'S COMFORTFOOD

Queen of NY

KONINGSNACHT (Grote Marktstraat) & KONINGSDAG (Spuiplein)
Queen of New York is een foodtruck maar dan ook echt the real American way, een truck met een hoekig karakter. Een truck die voldoet aan alle eisen en standaarden die je ook van de vaste horeca mag verwachten. Niet zomaar eten en drinken maar real american streetfood. Queen of New York staat voor goed en betaalbaar eten, hoge kwaliteit en alles home made.

Manic Organic

KONINGSNACHT (Spuiplein & Hofplaats) & KONINGSDAG (Kerkplein & Hofplaats)
Alle  passie rolt tegenwoordig op 4 wielen en hiermee serveert Manic Organic een gevarieerd assortiment van streetfood tot haute cuisine! Homemade limonades en hoe klinkt een Hot Mama? Daar zeg je geen nee tegen toch. Deze Foodtruck is ook geliefd bij het publiek want ze heeft namelijk de 24kitchen Foodtruck award gewonnen in de categorie meest duurzaam.

manic organic

De BiBakfiets

KONINGSNACHT (Buitenhof) & KONINGSDAG (Grote Marktstraat)
Lekkere Asian BBQ streetfood! BiBakfiets werkt met vlees van het LIVAR Varken en Tante Door Kip.

bibakfiets

Van der Krogt Kip’s Corner

KONINGSNACHT (Spuiplein & Hofplaats) & KONINGSDAG (Kerkplein & Hofplaats)
Bij de Haagse ondernemer Van der Krogt Kip’s Corner koopt u de lekkerste kip van de Randstad. Ze verkopen overheerlijke Hollandse Kipsnacks zoals halve kip: kipvleugels en kippendijen of drumsticks. Je kunt de kip van de Kip’s Corner ook kopen in combinatie met maaltijden zoals Surinaamse nasi, Indische bami of Vlaamse friet. Daarnaast verkopen ze diverse broodjes met kipsaté of kipkerrie. Kortom voor iedereen wat wils!

kips corner

Zeeuws Ijsmeisje

KONINGSDAG (Hofplaats)
Zeeuws IJSmeisje schept Ambachtelijk Italiaans schepijs op feesten en evenementen. Zowel roomijs, yoghurtijs als sorbetijs. (Sorbetijs is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens geschikt voor mensen met een voedselallergie!)

zeeuws ijsmeisje

Roast Beans

KONINGSDAG (Noordeinde)
Roast Beans serveert heerlijke biologische koffie en thee, aangevuld met zoette lekkernijen vanuit een charmante oldtimer.

Roast-Beans-busje

Be Cosy Kitchen

KONINGSDAG (Grote Marktstraat)
Patat, pommes, chips, French fries hoe je ze ook noemt, Be Cosy Kitchen bakt vanuit haar blauwe bus de aller lekkerste biologische friet! Super vers want de biologische aardappelen worden ter plekke (mét schil) gesneden en direct voor je afgebakken. Goudbruin en knapperig zoals friet hoort te zijn. Kies voor één van de heerlijke sauzen of eet ze ‘zonder’, het wordt hoe dan ook smullen!

be cosy

De Vrolijke Fruitbar

KONINGSDAG (Kerkplein)
De vrolijke fruitbar staat in een vrolijk geheel het publiek met met fruitshakes, vers fruit, fruit ijsjes en yoghurt met fruit te verblijden!

vrolijke fruitbar

THE LIFE I LIVE